7

До Opa Taschunko

преди 5 години

Guten Rutsch ins neue Jarhr!

6

дедо Ташунко

преди 5 години

От 170 полета досега са отменени 90. Снега е не повече от една педя, но духа силен вятър и на места образува дебели преспи. Седя си на топличко (парното функционира перфектно), слушам тропота на снегорините навън и се радвам на хубавата зима. Да му мислят тези, които са на път. Пожелавам им късмет, да стигнат там, за където са тръгнали. Съобщават на нас - рибите, които слушаме радио, че ще вали до понеделник на обяд. Guten Rutsch im Neuen Jahr!

5

Осан

преди 5 години

До АзМеките китки не са измислили нищо освен убийствата на богомилите и катарите ако ми говориш за компютъра от който пиша, той е измислен от българин емигрант в САЩ.

4

Анонимен

преди 5 години

До Османте и панелки в магнитогорск не падат.Аман от путиновска пропаганда.

3

Наблюдател

преди 5 години

Свикнали са, имат и организация, не ги мислете. Това е като горещ ден в Доха.

2

Аз

преди 5 години

ОСманчо неумен, меките китки са измислили всички технически неща през последните 130 г. НАли за това успя да напишеш и да видим кухоумния ти коментар. Макак такъв!

1

Осман

преди 5 години

В Сибир и Алтай нататъка всеки ден е така, но полетите не се отменят самолети, влакове и автомобили всичко си пътува, а меките китки като видят 5 санта сняг и почват да се вайкат. Путин е велик и мъдър държавник, а ЕС се управлява от некрофили и гейове.