185

cCc

преди 5 години

Tурция опроверга съобщението. Напусналите са около 113 000.

184

Истанбул 2023г.(2)

преди 5 години

Все пак внимаваше със спирта и повече от 2 шишенца не си позволяваше през деня,защото парите,които изпросваше нямаше да му стигнат за таксата,която плащаше на местния полицейски участък за да му разрешат да проси.Отделно членуваше и в гилдията на просяците в която,ако не внасяше своята лепта ежедневно на главатаря им Секиджам бей,можеше да свърши хвърлен в някой нужник с главата надолу.Живота му беше нелек и мечтата му бе да се върне в България,но беше осъден там за скотоложство и инцест.

183

анонимен

преди 5 години

Турция няма да прокопса с туркменчето дето се изживяа на Хитлер.Сами си го натресоха тоя лъжец и се хипнотизират като ги омайва с лъжите си.Всеки и за всичко му виновен-само той велик.Ще затрие държавата си с мания за величие.няма съсед да не е скаран.Само ние го кертиме защото върти опашка на Боко.А му затворихме границата-а е овехнал.

182

Анонимен

преди 5 години

Известни и богати българи напускат страната си

181

Анонимен

преди 5 години

Fake news.

180

анонимен

преди 5 години

До Ястреб Османлията 215ами ти какво прваиш тук бе Мюмюн.Какъв ти е проблема да висиш по цял ден в сайта?Искаш да ни убедиш че турчина е велик?!Е не става.Не сте велики.Даже смях ме набива.Гола вода сте отвсякъде.Плодите се като зайци-само това ви спасява.Ама Ердо се дърви на всички маниакално и Туркето ще е наполовина.

179

софиянец

преди 5 години

Кюрдистан изгрява.Турция до Анадолски санджак както се полага.Малка ,послушна и удобна.Разни турски керкенези ще сменят плочата-не им се седи в каманаците.Ще въртят опашка.

178

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

177

Истанбул 2023г.

преди 5 години

Рано тая сутрин приюта за бездомници отвори вратите и пусна тумбата просяци и клошари,които плъзнаха из целия град.Две преки преди да стигне Желязната църква, Яcтрeб Османлията спря и си върза левия крак за бедрото с ластик,разгъна патерицата и закукуцука към нея.Спря пред портите й и протегна ръка.Покрит с парцалив шинел,брадясал и смрадлив ой будеше състрадание у черкуващите се българи,които му пускаха по някоя пара и щом събереше достатъчно си купуваше спирт от аптеката,който жадно изпиваше

176

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 217Хайде сега, почна да го увърташ като българка в холландски стриптийз бар, интелигентния умнокрасив българин! Като не знаеш нещо, не се изказвай! По-добре е да си мълчиш и всеки да си мисли, че си невеж глyпaк, отколкото да си отвориш устата и да потвърдиш, че си такъв!

175

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 217Хайде сега, почна да го увърташ като българка в холландски стриптийз бар, интелигентния умнокрасив българин! Като не знаеш нещо, не се изказвай! По-добре е да си мълчиш и всеки да си мисли, че си невеж ***, отколкото да си отвориш устата и да потвърдиш, че си такъв!

174

Анонимен

преди 5 години

До Ястреб Османлията О кой бил моля ви се? Пак ли се появи тука бе? Че как така без теб, няма как да не се включиш в агитката. Нали преди време ти така се пеняви, а знайно е, че краставите магарета и през девет баира се надушват и се подкрепят. Каквото и да си мисля със сигурност поне на милиметър съм по - интелигентна от теб. Това е повече от сигурно. Защото ми е толкова лесно да ви накарам да се разпените и да ви видят всички какво представлявате. Не сте нещо сложно. Никак даже.

173

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 213Дрисльо,наистина си много ***. Ти сигурно не си по - дърт от мен за да ми говориш така.Защото дори нямаш престава на кого говориш. Няма какво да си чета коментарите, знам какво пиша и какво говоря. За разлика от теб който персонализира една напълно имагинерна личност и дори й нарежда какво да прави. Не си ти тоя който ще ме учи на ум и разум, ясно ли ти е? Така ще говориш на дъщерите си, и дори да ги шамариш щом ти разрешават. За вас май това е нормално.

172

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 214Пръъъъъъцко, какво те кара да си мислиш, че интелигентен, образован или поне малко свестен човек ще остане да живее доброволно в тази балканска котчина буллгаристан!? В този балкански кеннефистан остана само утайката на утайката на човешката *** да живее! Всичко поне що годе читаво, избега или отлетя преди много лета и зими!

171

Анонимен

преди 5 години

До Гюклердеки КарталПоредният пръдльо промочурливски рупор. Писна ми от вас. Ей я къде е Турция. Защо не вземете да си хвръкнете там. Ще ви махам с кърпичка и с голяма радост ще ви изпроводя. При Ердо ви очаква светлото бъдеще. Нямам нищо против Обаче няма да го направите, нали? защото само устите ви са големи. нагла пасмина такава.

170

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 212Сега си прочети пак предишни коментар, след това си набий няколко шамара сам на себе си, че да ми спестиш труда аз да го правя! и право при майка си в леглото!Марш!!

169

Анонимен

преди 5 години

До еллерим кашънъйорОле майко, каква пяна, какво чудо! То и бясно куче не се пени толкова. Какво ти накриви толкова шапката, бе? Защото казах, че човекът просто си е гледал сватбата и се е забавлявал, а някой го натопи. Затова ли съм ***? Наистина такива като тебе са проклятие. И за голямо нещастие виреят безнаказано навсякъде из България. Нито четеш правилно нито проумяваш нещо. Замисли се кой е олигофренът. И най - вече бесния българоомразник.

168

Менто

преди 5 години

По умните плъхове напускат потъващия кораб.

167

Анонимен

преди 5 години

До Турчина Какъв преврат ,какви пет лева? Ердо Мочурливия сам си го спретна а човекът обвинен за тартор , някакъв генерал, дори нямаше представа че прави такова нещо ами друсаше кючеци на някаква сватба. Ердо разчисти всичко с един замах, а такива мухльовци с подобно на твоето мислене му помогнаха. защото си мислят че с него ще цъфтят и ще връзват. Нека си го мислят, блажени са невежите и глупаците. И най -голямата трагедия е че сега такива хора окупираха властта в Турция.

166

Тъмната страна

преди 5 години

Още една държава , която доказва , че силата на един народ е законността и икономическия просперитет , а не патриотарските лозунги и манията за величие.