32

муспи

преди 5 години

До Ха-хаТой не е "нормален млад човек", а е евреин! - те са ***, стари, змийскосвински хибриди.

31

Иван

преди 5 години

Франсетата има френската революция, пък ние имаме Баташкото клане!

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Е, при франсетата 5 млрд $ няма да стигнат. В Украйна можеше и с по-малко. Освен това, във Франция запалиха някое и друго Пежо, но все пак французите не са такива фашизоиди, че да горят живи хора, да разстрелват бременни жени и да убиват поети. Все пак са французи, а не бандеровци, въпреки че има известна прилика в малоyмието, с което рушат, а и останки от Петен може да се изровят.

29

Щастлив

преди 5 години

Хубав е живота в България , високи заплати и ниски цени! Тока и парното са направо без пари! Ние НЯМАМЕ причина да протестираме! Евтина храна , хубави пътища, депутати които не крадат, строга съдебна система и силна полиция!! Защо да протестираме? Щастливци сме ние, не сме като французите !

28

Анонимен

преди 5 години

До КОМУНИСТДали искат "французите" комунизъм е определено "истина". Веднага "вярваме". Ама много добре работели тинк-тенковете отвъд Океана, бе. Толкова "вероятностни" ситуации измислят и създават, че със сигурност ще трябва да връщат огромните пари, които им дава техният данъкоплатец, за да правят идеологически, социални и военни диверсии в държавите, дръзнали да кажат: "царят на света" е гол и иска да продължава да живее на чужд гръб".

27

Анонимен

преди 5 години

До Браво на МакронЗле си с образованието ... или си тъпичък. Бълкаш демокрация с експлоатация.

26

V

преди 5 години

Преди еврото франсетата си печатаха франкове .Италианците лири .Испанците песети .След това влязоха в еврото и не можеха да печатат пари .Започнаха да вземат заеми .Но вече не може и заеми да се вземат .Еврото спря реформите в цяла Европа .А сега вече е късно и няма пари за реформи .По добре да съборят еврото вместо да избият народа ;) И франсетата ще го направят това ;) Въпрос на приоритет .

25

празна Мара

преди 5 години

До Ха-хаА стига бе, rнило *** 15- грамово чеpво. Който може с "баба" може с най-перфектната "мис". А не като вас, смъpдливи, космати кривокраки, жълтозъби селендyри, които освен да се залагате по храстите с комшийски немити седмици noвлекани, другаде ви гонят с райд от отвращение.И то тръгнало да се подиграва с красива, фина жена на възраст, спрямо която майка му е изгнил найлонов чувал, а по култура - кака Сийка с брадавицата на носа и ръце на мазните кълkи. Самото то - caламандър ...

24

Анонимен

преди 5 години

До КОМУНИСТАми публикувай ги ти тез "25 точки". Кой ти пречи? Проблемът е че жилетките не знаят какво искат а ти просто лъжеш.

23

Анонимен

преди 5 години

До Браво на МакронМалко бъркаш... все рубладжии ви се привиждат на вас, краварските сатани. Докато Макрон не събуди Еврпопа и не и каза, че е Европа, а не краварска колония и бърсалка, нямаше жълти жилетки. Тъnи франсета, подкупни твари, не заслужавате да сте наследници на Велката френска буржоазна революция. Не виждате ли, тъnаци, че ви използват, плюят в лицето ви, че с вас правят украински майдан и съсипват великата ви, героична държава. Утре цял народ ще плаща щетите от плиткоумието ви.

22

Ха-ха

преди 5 години

Франсетата май чак сега разбраха,че нормален млад човек не може да живее с бабичка...

21

Анонимен

преди 5 години

Тези хем ги биха, хем със студена вода ги обливаха, хем сълзотворен газ им пускаха, хем нищо не получиха - какво искат сега? Още бой? Всичките да ги арестуват? Няма проблем!

20

Демократ

преди 5 години

Комунистите ако искат по-високи доходи да работят повече и да дават всичко от себе си за фирмата, а не да създават безредици. Никой няма намерение да ги храни - който не работи, не трябва да яде!

19

Браво на Макрон

преди 5 години

Рубладжиите във Франция почнаха да ги привикват и арестуват. Демокрацията трябва да се защитява с всички средства.

18

Анонимен

преди 5 години

Сега да има някой, който да ги финансира с 5 милиарда долара... Народът срещу режима на Макрон, Френски демократични сили и военни съветници.

17

КОМУНИСТ

преди 5 години

ФРАНЦУЗИТЕ ИСКАТ КОМУНИЗЪМ НЕКА БЪЛГАРСКИТЕ СВОБОДНИ МЕДИИ ПОБЛИКУВАТ 25ТЕ ТОЧКИ С ИСКАНИЯ.ДО СЕГА НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА МЕДИЯ НЕ Е ПОБЛИКУВАЛА ЗАЩО ЛИ?????ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ МЕДИИТЕ СА АНТИБЪЛГАРСКИ И ОБСЛУЖВАТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ВЕЧЕ 30ГОДИНИ.

16

Solar Power

преди 5 години

Някой май чака друг да му повиши жизнения стандарт. Е няма как да се случи. Ако някой иска да живее по добре трябва да се НАПРЕГНЕ. Простичко и ясно е ! И когато вземаш 1000 евро пенсия естествено,че няма как да живееш в Париж нормално с тази пенсия. Така,че всеки да си прави сметката докато е млад ! 1000 евро в Париж са все едно 500 лева в София ! Ами няма да се вреш в тези градове а ще си живееш на село това е.

15

Анонимен

преди 5 години

Ами, Макрон дойде уж да спасява Францата, но когато някоя страна тръгне по нанадолнището, нищо не може да я спре. Тази година ще гледаме сеира на Франция и Италия и разбира се всички "развиващи се пазари".

14

Анонимен

преди 5 години

специално френския народ е такъв.

13

анонимен

преди 5 години

не наричайте когото и да е било мутренска *** - е, какви са вашите заслуги за вече уредените държави в които сте, това, че в момента плащате данъци, не значи, че ще допринесли за това да бъдат подредени, така, че по-кротко - според икономисти прословутите пари, които пращате, не вършат кой знае какво работа за икономиката - отлежават в банки, не се инвестират, само помагат на роднините ви.......