41

Преминаващ

преди 5 години

ПРЕДУПРЕДИЛИ ГИ !!!Още миналата година ги предупредили и им дали ... ЕДНОМЕСЕЧЕН СРОК (да скрият "видимите" данъчни измами) !Алооо, управляващитеее ! Народа отдавна знае, че го имате за ***, ама чак пък толкова ?!Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

40

Мълчи бе!

преди 5 години

До ЧочоСтига бе!Ти ще поискаш БСП да върне на хората откраднатите пари отЖАН

39

5/6

преди 5 години

А как се вписва във формулата гражданина Горанов? Неговите действия съгласно неговите закони се нарича отклонение от данъчно облагане.

38

Анонимен

преди 5 години

Като в онзи хит от близкото минало за милиони няма закони ,за кокошка няма прошка ,до кога така ще ни залъгват че се борят с престъпността ,а те? Кога и кой ще ги проверява? Понеже тяхните кражби за милярди все не им стигат че трябва някък да се компенсират и глобите от ЕС ,КТБ и .т.н. и.т.н. и.тн. до кога ще ги търпим? вижте французите ,белгийците и други цивилизовани нации ,практични в по-далечечна перспектива и визия за бъдещето си и по- нисък ,критичен праг на търпимост за двоини стандарти .

37

Шило

преди 5 години

И както винаги фирмите на "нашите хора" няма да се проверят.Проверки по гербаджийски.Ура,другари!Да живее другаря Бойко Борисов и приближените му лица

36

Анонимен

преди 5 години

До manФормулата вече се очерта - хората тук предлагат ли предлагат: Спиране на всякакви помощи, лишаване от право на безплатни медицински услуги, тежки глоби да плаща семейството, в което има малолетна/непълнолетна родилка. също и отнемане на такива бебета, а майките им в ТВУ, за да изработват издръжката на бебетата. Отделно от това - издирване на осеменителите -затвор или ТВУ, ако е под 18 г., глоба и на неговото семейство.Да видиш как ще секнат такива раждания,като секнат и готовите парички

35

man

преди 5 години

трябва нова фолума, че електората почна на 12г да ражда и няма кинти за майчински.

34

БРАО ТИТАНИ!

преди 5 години

РАЗКРИХТЕ 1 ФРИЗЬОРКА! МИ ТО САМО АПЛАТИТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ОПРАВДАЕТЕ С ТОВА! МИ ЛУКОЙЛ- СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН, КОЙТО 12 Г. РАБОТИ В БГ НА ЗАГУБА/ с оборот милиарди???

33

НАП и джоб.са

преди 5 години

Що не влязат в джоб.са и да видят обявени заплати за 1500 нето, а същите работници са осигурявани на 600? Повече ще съберат, а и на хората може да се отрази добре.

32

Чочо

преди 5 години

Ще ловим данъчни измами за 1000 лева на фризьорката, а няма кой да пипне ДДС-арите, които крадат 1,5 млрд. годишно или луКОЙл, който от 25 години работи на загуба. Няма и кой да пипне кражбите от НЗОК, нито пък КОЙ открадна 4,5 млрд. от КТБ.

31

Анонимен

преди 5 години

След последното размърдване умряха Мишо Бирата и Ало Ваньо-Танов.....Тъй, че не ми ги хвали гербаджийските управници!

30

Сандо

преди 5 години

еййй държавата се размърда, а дано и направи нещо

29

Откривател

преди 5 години

Формулата: даваш, вземам, мълча!

28

Анонимен

преди 5 години

Е ха, да ви е честита, тайната формула. Да не стане, като с ел. винетките- 15 дни гратисен период, докато си оправим бакиите. Или пък снимките от хеликоптер на ''офисите'' с басейни. Ама ...'Нема лаба'о, пак сме тука' . Важното е, панаир да става.

27

Анонимен

преди 5 години

Нови държавни бухалки...

26

Анонимен

преди 5 години

С тормоза върху малкия бизнес НАП единствено увеличава емигрантския поток.

25

Анонимен

преди 5 години

До анонименИ КАТО ИЗЛЕЗЕШ НА УЛИЦАТА КАКВО БЕ ***? ЩЕ ЗАПАЛИШ НА КОМШИЯТА ТИ КОЛАТА И ЩЕ МУ ОБЕРЕШ МАГАЗИНА. ТОВА ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ЛИ ПО-БОГАТ? ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА ЩЕ ПАДНЕ ЛИ?

24

Анонимен

преди 5 години

До manМи ходят по няколко и се сменят. Т.е. на всеки по 5000лв трябва подкуп.А и % им дават от всичко разкрито.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен21Така е.И?Колко се сетил навреме и можал, краднал и изнесъл.Ти какво предлагаш?Да разрешим на всички ли да крадат?

22

man

преди 5 години

Как данъчен инспектор на 800лв заплата ще устои на подкуп от 5000лв например за да ти трае?