53

дядо Соци

преди 5 години

Браво ! Какво прозрение...Абе умното си е умно.Делян камък. Дето и да го сложиш , все не става.

52

Курнелия - ликвидира

преди 5 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли това?

51

Анонимен

преди 5 години

1300 години не сме се срамували да се наречем българи, а сега - 1300 лева средна заплата не достигаме ...

50

Анонимен

преди 5 години

Глей ся;Като се чуе:с чужда пита - помен прави,сякаш за нея е писано.93548

49

Анонимен

преди 5 години

Разкарай се, червена проскубетина.

48

Анонимен

преди 5 години

И в края на времето,когато свършат мераците,останем с имането,///////////////////

47

Курнелия е абсур

преди 5 години

*** очевидно играе в един отбор с Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно е, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.

46

Поля

преди 5 години

До АнонименО, те отдавна са във висините.

45

Анонимен

преди 5 години

АМА КОЙ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК БИ СЕ СЪГЛАСИЛ ДА ЖИВЕЕ ЖИВОТА НА СРЕДНИЯ БЪЛГАРИН?А НА ТОЗИ - ПОД ЖИЗНЕНИЯ МИНИМУМ????????????????????

44

Анонимен

преди 5 години

Това фиаско, което наричате политическа действителност е като да строи писти за охлюви!

43

Сеньор Галанте

преди 5 години

И от урви,и от урви ! :)

42

Анонимен

преди 5 години

Ама кога ще осъзнаете, че стоите над индивиди, далеч по-интелигентни от вас самите .

41

българин

преди 5 години

А българският суверен има нужда от нови затвори,отговарящи на европей-ките стандарти за ВИП-престъпници: политици,депутати,министри,бизнесмени и други групи ай дуци,имащи - кой предприятие,като "Тенхноимпекс"-например,кой хотели,кой пет- шест апартамента,кой сметки с милиони и милиарди!Господ да "поживи"ДрагалЪвския Ай дук и оцелелите му четници!

40

ох

преди 5 години

Аман от обслужване на чужди нужди, гледаме си собствените .... жизнен стандарт, права и т. н.

39

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен. Русия няма нужда от вашия слугинаж, слугувайте си на господарите от Вашингтон и Брюксел.

38

Стоян п.

преди 5 години

ИмаТе нужда от смела и непредубедена журналистика! -А НИЕ - ОТ ЧЕСТНИ И НЕАЛЧНИ ПОЛИТИЦИ.

37

Ф-16

преди 5 години

Търсят се 2 милиарда за купони за храна на бедните американци, 42 милиона американци живеят на купони за храна, като верни слуги трябва да помогнем на нашите бели господари отвъд океана.

36

Анонимен

преди 5 години

***, Бойко...каква разлика. Има господари и слуги които им работят, господарите са хората с пари, слугите са хората без пари които си продават труда на господарите с пари, произвеждат продукт и той става собсвеност на господаря. Това което ГЕРБ разправят за демокрация, а БСП за соцаилизъм е мижи да те лажем, няма и няма да има нито социализъм, нито демокрация, затова "вие, рабите, бъдете послушни на вашите по плът господари със страх и трепет усърдно служейки"

35

Анонимен

преди 5 години

Под смела журналистика Нинова разбира слугинаж на Русия. Работа срещу българския интерес и действия единствено в интерес на руския империализъм. Пpacета като Александър Симов ще бъдат нахранени обилно с единствената цел да рушат България.

34

Анонимен

преди 5 години

Другарко Нинова, я остави ти медиите, ами разкажи как изкара новогодишните празници в САЩ? Борихте ли се семейно с империализъма? Що не отскочихте до любимата Русия или тва е само на приказки?Пусни некоя снимка на гладния електорат да види какво бъдеще си му обещала :)