36

Nurnberg

преди 5 години

И аз искам по темата да кажа следното, идват тука македончета свирепи и простовати , но със зъби и нокти драпат. Брутални са - и единия си купил Българска Л.К. другия чака още но бил дал 500Евро , и казват на Немците ние говорим на македонски !!!! Въобще като видим маке -бегам, все нещо искат а иначе са милионери и баровци !!!

35

Тошо

преди 5 години

Ще ти кажа защо! Макетата ни презират и се мислят за повече от нас, обаче с македонския инат не става и сега македонска хитрост използват само за да се доберат до Българска Л.К.

34

ПЕНКО

преди 5 години

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВО Е ДА СИ ЖУРНАКУР С /И НА КОНЦИ/ !?!? ГРАНИЦИТЕ МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ ИМАТ ДВЕ СТРАНИ !!! ПРАВ Е ,ЧЕ СВАЛЕНИТЕ *** СЕ ЯВЯВАТ ОБРАТНОТО НА НЕСВАЛЕНИТЕ !!! СТРАННО ,ЧЕ ХОЛИВУД ЗА КУОНТИКО И ЛАНГЛИ КАРА ЕДИКОИСИ ДА СЕ МИСЛЯТ И СМЯТАТ ЗА ПО-УМНИ И ОТ ДРУГИТЕ ЛЮДЕ НА ПЛАНЕТАТА !!!

33

Анонимен

преди 5 години

До ХА,ХА,ХА,Ти кво си постигнал с труд ***?

32

Филип III Тракийски

преди 5 години

До Анонимен 54Това са опорните точки на югославската анти-българска пропаганда, които пък водят начало още от 19 в. и трудовете на идеолога на великосръбския шовинизъм- Цвиич. Поддържат се постоянно в публичното пространство по различни начини от хора свързани със сръбските тайни служби: ТВ предавания (Миленко Неделкоски, Васко Ефтов), статии в просръбски вестници (Нова Македониjа, Денешен), интернет сайтове и форуми (Кайганот). Без поддържане на омраза една анти-нация не може да съществува

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа макетата сме такива каквито са ни изкарали в техните учебници по история "славянските ни братя" от Сърбия и Русия които от десетилетия провеждат зверска антибългарска кампания.

30

Анонимен

преди 5 години

ZAIO ZAIOO BLAJENI VQRVASCHTITE KAT TEB CARSTVIETO NEBESNO E TVOE SCHTE CYFNEM ZAIO I CHE VYRJEM

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49От Белград или Брюксел командване е все зле за България. Имало е много предложения за федерация югославска, балканска и т,н. далече преди 1947 г.

28

Каракочев

преди 5 години

Този мишок щял да отваря границите. Айде нема нужда.

27

Стамат

преди 5 години

След като си отвориш задната граница за "собствениците на света", след това вече нищо няма значение!

26

Анонимен

преди 5 години

Това малко ми напомня на офертата за Югославия от 1947-48 г.: "Дайте да се съберем, да се сдружим по братски, границите да паднат... ама ние от Белград да ви командваме!"

25

Анонимен

преди 5 години

Както е казал Чърчил, Европа свършва до границата на Австроунгария.

24

Анонимен

преди 5 години

Той не е ли вече фелдмаршал лейтенант Борисов

23

Тито

преди 5 години

Ей сега ке доде генералот Александер Македонски. Ке ja биде Македонската Империja.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40 Pisces gluposti. Balgaria ne e imala I nyama nishto obshto s Yugoslaviya.

21

Анонимен

преди 5 години

Съгласни сме но ако Сърбия и Македония приемат българския език и се признаят за българи.

20

Анонимен

преди 5 години

Когато Рама говори за отваряне на границите, има предвид обединението на всички албанци. Когато Заев говори за отваряне на границите какво има предвид?

19

Анонимен

преди 5 години

абе защо като се напише че банкянския папуас е второ поколение комунист всички борци срещу комунизма цъкат минуситова да не са някои бевши *** дето си бранят човеко

18

ХА,ХА,ХА,

преди 5 години

СТАНДАРТА НА ЗАПАДА СЕ ПОСТИГА С ТРУД ...А ,НЕ С ДАЛАВЕРИ И КРАЖБИ НА ЕВРОПАРИ!ТАКА --САМО ЛЪЖЕТЕ СЕБЕ СИ!

17

Анонимен

преди 5 години

българия е пълна с *** дето социализма им е виновена като идат на избори си избират банкянското *** дето е второ поколение комунистне мога да ги разбера - ако искат да се борят с комунизма трабва да започнат първо от там - останалото само ще си дойде на мястото