9

Анонимен

преди 5 години

..но преди това да им сложим и на тях винетки

8

Въпросчо

преди 5 години

Кога енергията на скейтърите ще бъде оползотворена в работа по пътищата на страната ? Всички виждат каква крещяща нужда имат пътищата от ремонт. Веднага да се закарат скейтъри,престъпници от арестите,затворници и да им се дадат инструменти за работа !!! Който не работи ,не трябва да яде !!!

7

Анонимен

преди 5 години

И откога пейките имат функция да осигуряват безопастност? И по-опасни са самите детски площадки в София, отколкото някакви да карат ролери там. Сигурно се разхождат с набори за тетанус вече от тая мръсотия. Айде, кажете си истината - пред НДК на никого не пречат. Пречат ви евтините плочки, че се разбиват. И кой ще вземе поръчката за проекто-скейт парк? Или ще стане като с винетките?

6

Валентин

преди 5 години

До Вот дю Фак до 2Против съм да е в центъра на София и върху зелен парк. Подкрепям да им изградят специален комплекс от съоръжения на територията на изоставени сгради, фабрики или кавото там има. И не е нужно да е в на пъпа на София. И трябва да е комнплекс с работно време, а не денонощно свърталище на тийнове и джънкийс

5

мак

преди 5 години

Там, където няма да пречат на никого.

4

Вот дю Фак до 2

преди 5 години

Уж подкрепяш, пък си против

3

Валентин

преди 5 години

Да добавя: подкрепям номер 1

2

Валентин

преди 5 години

Тъпотия - колко е процентът скейтъри от посетителите в един парк, че да им се слагат съоръжения на пъпа на София, където и без това няма място къде да поемем въздух. Постройте им скейт-парк в някой пуштинак, изоставена сграда или подобно. Да не говорим, че безконтролните скейт-паркове са и свърталища на наркомани и всякакви пропадняци, а скейтовете могат да се размажат върхи всеки невинен гражданин излязъл да се разтъпче.

1

Анонимен

преди 5 години

Закрит парк с проектирани и изградениот професионалисти съоръжения е нужен на София! А не няколко винкела и листове ламарина, заварени от бай Ставри пиянката!