156

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

До долния червейПрав си ! Путин иска да разруши света. Ама, вашия свят ! Светът на ромите, джендърите и посредствениците като теб, които получават облаги само заради безропотна вярност към Системата.Вие доведохте света не просто до подмяна на ценностите. Доведохте го до тотален регрес невиждан в човешката история.А, главен стожер и защитник на този ваш сигано-джендърски свят е Запада.Затова Западът се ненавижда от нормалните, кадърни, бели хора.Затова Путин и Русия ще имат подкрепата ни.

155

Владимировците

преди 5 години

В рамките на 100 години двама Владимировци застават начело на Русия и я превръщат в Империя на Злото. Единия е Владимир Ленин, а другия е Владимир Путин. Съдбата на империите им ще бъде сходна. И ще има мир когато Владимир (версия от 21век) бъде балсамиран в Мавзолея до Владимир (версия от 20 век)! Две джуджета: и двете плешиви, и двете зли, и двете незачитащи човешкия живот, и двете целящи да съсипят света!

154

Анонимен

преди 5 години

поръчах си го от сайта на миноборон

153

Анонимен

преди 5 години

До Бай ПедкоКой са били тея величия Ти, например

152

Бай Петко

преди 5 години

Щот ме пратиха на конгрес в Куба. ае излизам

151

Анонимен

преди 5 години

Мачкай, Вовка!

150

Анонимен

преди 5 години

Бай-Петко отива на плаж да задява момчетата.

149

Бай Петко

преди 5 години

Ае лека ви работа аз ви напускам че тук стана обяд, време е за плаж.Венсеремос и Слава на Путин

148

Бай Петко

преди 5 години

Драги соросоиде напомняш ми на американския военен министър Форестал който се самоуби скачайки през прозореца с вик "Руснаците идват"

147

Анонимен

преди 5 години

"Корнет Оболенский, седлайте коня!"Музикалният инструмент корнет е предшественик на тромпета.Противотанковия "Инструмент" е много добро средство против "Абрамс" и "Леопард-2", но сега има по-добри - "Верба" например.А на онова зеленоокото от м. септември бих му се предал, да прави каквото си иска с мен...

146

Соросоид

преди 5 години

До Бай ПеткоЕх, Бай Петко, колко лесен е живота когато набедим някой за всички световни беди. По времето на Сталин бяха троцкистите. При Хитлер бяха евреите. Партизаните пък избиха цвета на България под предлог, че са западни агенти. Сега пък сopосоидите са новия враг пред портите. Интересно какво ще измислите като умре дядката Сopос? Иначе бегай и се спасявай в Унгария при бай Орбан. И всеки път преди лягане проверявай под леглото за сoрoсоиди.

145

Бай Петко

преди 5 години

Кой са били тея величия

144

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме, че и у нас много комунистически величия от близкото и по-далечно минало са хомосексуалисти. Въобще социалистическата идея е неразривно свързана с хомосексуализма. С присъщата им демагогия обаче се пишат хомофоби.

143

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 143Лъжеш! Мразиш руснаците, защото са хомоФОБИ! И даже на законодателно ниво. Не мисли обаче, че ако ти отидеш там и по някакъв повод попаднеш в панделата ще отървеш дирника! Тази сутрин по БТв при Сашко и Деси напоително се разискваше въпроса за Гай Ричи и съпруга му, че осиновили две момченца! Толкова елейни слова се издумаха за светлото бъдеще на дечицата, които щели да растат в любов! У нас тази тематика много се разработва!

142

До 160

преди 5 години

Това е вярно. СССР е първата държава в света, която легализира хомосексуализма. Що се отнася до Троцки, той е бил активен и бисексуален. Години по-късно заразява със сифилис Фрида Кало в Мексико.

141

Бай Петко

преди 5 години

Има и то много яка

140

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво яде Путин на обяд, но до него няма жена.

139

Бай Петко

преди 5 години

Да знаем знаем а Путин яде малки деца на обяд

138

Анонимен

преди 5 години

В Русия отдавна публикуваха любовните писма на Ленин до Зиновиев. Вече е добре известно, че той е бил пасивен гей.

137

Бай Петко

преди 5 години

По какво се познава соросоидът?Соросоидът е коварен, мръсен, подъл. Външно соросоидът е с изцъклени, алчни очи, с лека лицемерна усмивка, както старите майстори са рисували Почистването на храма търговците и ченчаджиите, които Исус Христос изгонва от храма.Соросоидът обикаля обществени места за да слухти, да разпространява лъжи и да очерня руската култура. За да го приемат на сериозно, соросоидът лъже, че дядо му или баба му били руски белогвардейци.