125

Анонимен

преди 5 години

София просто е преминала от една административна област към друга.

124

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ЧЕСТИТО "ОСВОБОЖДЕНИЕ".....ОТ КОГО , БЕ....?!..ОТ НАЕТИТЕ "РУСКИ КРЕПОСТНИЦИ"/руски роби/--ЗА ВОЙНИЦИ ,ЛИ...??!!!!/...които са дошли , за да ни направят и нас "руски крепосни роби "---НА РУСИЯ../БЪЛГАРИЯ--НЕ Е БИЛА НИКОГА "РОБСКА СТРАНА"!ИМАЛИ СМЕ ДЕПУТАТИ В ТУРСКИЯ "МЕДЖАЛИС" --С РАНГ НА ПАШИ!ТОЧНО , КОГАТО ЗАПОЧВА РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА -ЕВРОПА , ВОДИ ПРЕГОВОРИ СЪС СУЛТАНА ЗА "БЪЛГАРСКАТА АВТОНОМИЯ"!РУСИЯ --ИДВА, КАТО ЗАВОЕВАТЕЛ , СПОРЕД СПОРАЗУМЕНИЕТО С АВСТРО-УНГАРИЯ ЗА БАЛКАНИТЕ!

123

Жена

преди 5 години

Чудесна снимка с локвата. Европейски град , в който снегът и локвите са ти до ушите.

122

Анонимен

преди 5 години

До СЪ НАМИ БОГЪ 132И кръста и полумесеца са в задниците на тези които мразят да мислят! Бог не гледа на слова а на дела!

121

Анонимен

преди 5 години

До 127Кефи те че се давиш в илюзорното ти родолюбство...........приятно бълбукане......)))))...........

120

Анонимен

преди 5 години

До шоп 131отражението в локвата на снимката...ти ли си....................шопеееееееееееее:)))))))))

119

Анонимен

преди 5 години

До шоп 131Българин зависим от ниското! По добре да не си! Но помургавел "българин" със сигурност! Вярата в Столипиново крепи ли ти го?! "))))))

118

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Честит празник на столичани! Слава на българските и руски православни воини, както и други участници пролели кръвта си за свободата на България!!! Кръста винаги ще е над полумесеца и Господ забавя, но никога не забравя!!!

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 125Аааааааааа Депутат, ясно! Само Депутат може да пише смешки и 'си верва' че народЪт му е "свободен"! Кажи го натези българи загубили близки заради невъзможност да си доплатят за операция или лечение!

116

Сата НАТО

преди 5 години

Европа е наевала *** в Кримската война и в следващите 50 години руснаците са избивали комплексите си върху поробените от тях народи - поляци, украинци и белоруси, както и кавказците и тези от Средна Азия.

115

Анонимен

преди 5 години

До българин 127Щом коментираш при това писмено значи нещо "търсиш". Ако е суджук - при Бойко, ако е Буздлуджа - Нинова! Ако е БКП - и двамата заедно с ДПС!Депутатските манипулации само за простите! Наблягай на баялдЪта! Зимъска е!

114

Сата НАТО

преди 5 години

Само болен мозък може да изкара шопите печенеги. То не е чудно де, дежурните руски *** постоянно набиват некви азиатски връзки, да не би да се откъснем от руската орбита. Набийте си в *** тикви, че азиатска връзка има само в Североизточна България - малко прабългари-гагаузи, малко татари от по-късно време и малко черкези, набутани ни от братска ***. Всчко останало из България е местно коренно европейско население - бивши поданици на Римската империя.

113

българин

преди 5 години

най ме кефи че българите отсвирват турските ***.никакво внимание.даже не ги инкасират:)

112

зоолог

преди 5 години

До софиянецДа ги храниш и поиш, вадиш и множиш в продължение на 500 години, и дзверът пак те хапе! Дори дживотните имат чувство за благодарност към ръката, дето я е хранила, но дивият буллгарак хапе бетер и то дживотно!И се извинявам, че сравнявам буллгарака с дживотно, но това е само в алегоричния смисъл на думата!Извинете ме, мили дживотни, че ви унижавам, сравнявайки ви с буллгарите!

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 122поганец.ясно

110

Анонимен

преди 5 години

Търново може да бъде столица само на Търновски окръг, а Пловдив на нищо не може да бъде столица, защото е един град в полето, който всеки нашественик може да наеве както си иска. Никога в историята не е имало битка за Пловдив или обсада на Пловдив. Там всеки идва и влиза и излиза както си иска. София е естествено защитена от всички страни, а и може да се самоизхранва, защото има и достатъчно поле.

109

честито освобождение

преди 5 години

През "турското робство" гай *** живееше в двуетеажна къща с обширен двор, вечеряше под чардака с бноборойната си челяд, не докосваше вино ако не е руйно и агне, ако не е лойно! Веднъж в годината плащаше "непосилни" данъци от 2 до 3%, включително и джизията. Днес "свободният" българин блъска за жълти стотинки и плаща над 50% данъци, баба му се рови в кошчето за боХлук за коматче хляб, жена му шари и Юропата да бере краставици, и единствената му щерка се лашка с италински пенсионери за стотинки

108

не съм софиянец

преди 5 години

ама ми е много приятно като разни индивиди злобеят.какво като София е столица?ами ако беше Търново?срещу него щяха да вият.някой се чувства много обиден на Софияхихихи

107

ВНИМАНИЕ !

преди 5 години

ИМА НЯКОЛКО ТУРСКИ ТРОЛА КОИТО ДЕНОНОЩНО НАБИВАТ АНТИБЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА.ТИЯ СА НА ЗАПЛАТА ОТ НЕЗАКОННИТЕ ПАРТИЙКИ ДПС И ДОСТ.ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ ТУРЦИЯ ЗА БЛЪСКАНЕ ТУРСКА ПРОПАГАНДА.БЪЛГАРИН СРЕЩУ БЪЛГАРИН,РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ..СТАРИ ТУРСКИ ХИТРИНКИ ЗАЕТИ ОТ ДЖИХАТА КОЙТО НЕ Е САМО РЯЗАНЕ ГЛАВИ А ДОКТРИНА НА ИСЛЯМА.НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ТУРСКИТЕ НИ ВРАГОВЕ.ЛАЯТ И ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА ДА Е ТЯХНАТА.ЧЕ СА ЖАЛКИ ЛАЯЧИ НА ЗПЛАТКА .КУЧЕТО СИ ЛАЕ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.ТА И С ТУРЦИТЕ ТАКА.ПРЕД РАЗПАД.

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 116Шопите са били горди хора тогава....... а сега какви са?? Тази гордост нима не е вид комплексарщина?? Едно е да си интелектуално горд и съвсем друго - горд по шопски (за момента) Още, шопската репутация от онези времена е била доста разбойническа така да се каже. Засади за кервани и ТНТ........