50

Анонимен

преди 5 години

По-рано сякаш беше по-интересно. МК едничен изтрел зад врата и анонимен гроб в гората. Сега с тия политики, трябва да гледаш някакви второразредни театри от Ренесанса.

49

опетков

преди 5 години

Най-много ме развесели твърдението, че бил заловен с "флашка в ръка". Колко са назад американските шпиони след като все още си разменят информацията с флашки(почти като Патрашкова). Дали не е било пък някакво писмо, скрито във фалшив пън в гората, както в добрите стари времена на КГБ?

48

Анонимен

преди 5 години

Той е гражданин на 4 държави - Ирландия,Англия,Канада и САЩ...Така че имат си братушките 4 в едно. Само така.

47

Анонимен

преди 5 години

В ЧУЖБИ ШПИОНИТЕ ГИ ЛОВЯТ А ТУКА СИ ВЪРШАТ МИЗЕРИИ БЕЗНАКАЗАНО И МНОГО ОТ ТЯХ СА В ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСТВАТА НЕ Е ЛИ СТРАННО ОТ 1989 НАСАМ НЯМА НИТО ЕИН ЗАЛОВЕН ШПИОНИН ИЛИ ПРЕДАТЕЛ???????30ГОДИНИ?????

46

Дърт русофил

преди 5 години

До Анонимен 44Искрено се смях на писанието ти. Нали, ако се срещнем случайно, ще оставиш диря след себе си! Кафява!

45

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 48...от старческата ДИМЕНСИЯ му се привиждат шпиони навсякъде.Дименсията на твоята неграмотност може да бъде описана със знака за безкрайност!Шега бе, Уили! Неграмотността, както и простотията са безразмерни понятия.Но са масови явления сред русомразците.

44

Скептик

преди 5 години

***, кажи каква е продължителността за България.

43

Анонимен

преди 5 години

Средната продължителност на живот за мъжете в Русия е 66 години. Путин вече кара на вересия и от благодарност вдигна пенсионната възраст на мъжете на 65 години. Сакън да не вземат повече от 12 пенсии. Не стига това ами от старческата дименсия му се привиждат шпиони навсякъде.А, между другото как така се спомина шефа на ГРУ (ГУГЩ). Умря изведнъж. Вторият за 3 години. Хахаха, в тази средновековна губерния манталитета не се е променил от няколкостотин години.

42

Анонимен

преди 5 години

До СМЕРШУж много руски *** по сайтовете, а като отидат на митинг 20 бабички и 5 старци. *** платени за ръждиви копоейки. Айде, пускай още постове, нали на пост ти плащат от Москва. БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗЛИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ СА ДОШЛИ ОТ РУСИЯ!!!

41

СМЕРШ

преди 5 години

"Затова русофилските *** са много смели в нета, ама иначе не смеят да шукнат. От народната любов ги е страх."Абе ти от малък май си на грантове и улисан в слугинажа около получаването им си пропускал часовете по български. Пише се ***, биячо велик. Айде потапяй, за да не си подушиш *** без да искаш.

40

Анонимен

преди 5 години

Руснаците колко пътнически самолета имат свалени... пълни с невинни хора. Нищо не им пречи да хванат някой невинен и да го обвиняват в какво ли не.Офшорния Вова е същия диктатор като Муамар. И той ще свърши по същия начин, влачен по улицата, докато главата му се търкаля нанякъде. Неговите най-верни приятели ще го направят, защото руското приятелство е само докато има далавера.

39

Анонимен

преди 5 години

До СМЕРШМного оригинален!!!Затова като видя русофил го бия. Без много приказки. И като го набия му казвам Защото си русофил, българофоб". Бия му още един шамар за последно и го зарязвам да реве.Затова русофилските *** са много смели в нета, ама иначе не смеят да шукнат. От народната любов ги е страх.Смешници

38

Анонимен

преди 5 години

До Владимир ПутинПусть всегда его мучить совесть, если она у него ест.

37

СМЕРШ

преди 5 години

До 40 Мераклия лиззач си явно. Дай ти някакъв контакт.

36

Владимир Путин

преди 5 години

"и ще се върне като герой с една торба обезщетения."Тамън ще има пари да си ремонтира *** или направо да си купи нов като Николета Лозанова. Ще му трябва със сигурност щото старият ще му е мнооого амортизиран и разбит.

35

Анонимен

преди 5 години

До СМЕРШБе ти дай някакъв контакт, ще видим какво ще стане.

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХахаха, всички сте безсмъртни и си отивате един по едни, понякога на куп.

33

Анонимен

преди 5 години

"Като се спомине Лилипутин"След тебе ще е, ***. Той е безсъртен и нема да си жив да видиш.

32

СМЕРШ

преди 5 години

До 34Аз съм сладоледаджия и съм осъден на смърт чрез облизване. Ела да ми изпълниш присъдата. Започни от това дето се намира под гърба.

31

Анонимен

преди 5 години

До Владимир ПутинКато се спомине Лилипутин (за което някой приближен може да му помогне) ще обърнат палачинката и ще се върне като герой с една торба обезщетения.