13

Анонимен

преди 5 години

ТАКА ЛИ А СЕГА РАЗБРАХА ЧЕ ЛИЧНИТЕ ДАННИ СА ВАЖНИ КАКТО ЧАСТНАТА СФЕРА И ЛИЧНАТА НЕПРИКОСНОВЕННОСТ ОФФФФЕНТЛИШШШШ ЗЕМИ СЯ ОФЕННТЛИШШШШШ САМИ СА СИ ВИНОВНИ МНОГО СА ЗЛЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ А ЗА ИНТЕРНЕТА ДА НЕ ГОВОРИМ НАЙ УЖАСНИЯТ ИНТЕРНЕТ В ЕВРОПА АБСОЛЮТНА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА СЛАВЯНОЕЗИЧНИТЕ САЙТОВЕ И ПОТРБИТЕЛИ

12

Анонимен

преди 5 години

Да си оправят законите. Не е страшно, че някой ти знае личните данни, а това, че с тази информация може да злоупотреби. Преди 30 години мама ми дари един имот. Ходихме в съда за сделката. Сега всеки може да ти открадне имот с фалшиво пълномощно. Всеки може да изтегли кредит от мое име и да сътвори какви ли не мизерии. Може, защото законите го позволяват!

11

Анонимен

преди 5 години

тъкмо си мислех, с какво се занимава Путин тия дни ?а то виж с какво....как може така? "лично засегнати " са хората!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Пичага какви глупости пишеш ;д ... мен би ме било срам, че съм толкова невеж сериозно ;д ... *** май ти си над нещата ;д Образовай се малко моля те не чети глупости ;д

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Че то вече и на глухо-немите и на децата им е ясно, че на западенците ВСЕ ПУТИН ИМ Е ВИНОВЕН!!! Какво се учудваш??? Нали знаеш, нашия народ го рекал ясно........."на крива ракета и космоса и пречи"!!! То трябва наистина да смяташ народа ни за тъ-по-у-мен, за да не ги разбира вече тия номерца на нагло-саксите!!! Те ВИНАГИ са си били и ще си бъдат мръсни, нагли, подли, лъжливи и лицемерни!!!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Слава Богу, че времето се търкаля бързо и такива не-г-ра-мо-т-ници и лъжци като тебе бързо се разкарват от нормалния свят!!! Толкова сте т-ъ-п-и, че даже на дядо ми галоша ми се струва по-грамотен от вас, дето четете само жълти вестници, не мислите, не разсъждавате и нямате никаква връзка с главния мозък! ЗА ДА УЗНАЕШ НЕЩО, ТРЯБВА ДА ЧЕТЕШ АРХИВИ В ОРИГИНАЛ, а не надраскани фалшификати и недомислията в гуглето! Но я се опитайте ПАК да нападнете Русия и тогава ще разберете ИСТИНАТА

7

Анонимен

преди 5 години

Истествено, че Путин е виновен и е хубаво, че си получил толкова много одобрения на коментара си. Това показва, че българите не са чак толкова заблудени. Oh, wait...

6

Анонимен

преди 5 години

Всички политици са засегнати освен Алтернатива за Германия. Руските атаки нямат край и естествено не пипат слугите си от АзГ.

5

историята се...

преди 5 години

Навремето будните младежи са ходили с пушките в гората да пуцат душманите, после капиталистите взеха медиите за да контролират мозъците на хората и да обезмислят хайдутлука, само че прогресивнната младеж се адаптира бързо и се появиха хакерите, които разбраха, че най-ефективанната борба е с техните камъни по тяхната глава.

4

Анонимен

преди 5 години

Меркел е комунистка ама като шкембе войвода умна. Затова и съветският съюз се разпадна от такива умници лъжеще ги чиновници. Да не говорим за организирана престъпност.

3

Анонимен

преди 5 години

Това са хакерите на Пус.ин! Искат да разбичкат Европа и после да я окупират уж я спасяват! Такъв беше и плана на Сталин - западните страни да се избият помежду си и тогава сацката армия да ги освободи чак до Гибралтар тоест окупира и ги направи комунистически страни! Прочетете Ледоразбивача и ще видите истинския виновник за втлрата световна война и това е Сталин! Сега Пус.ин върви по неговия път!

2

демократ

преди 5 години

Аз като демократ мисля,че щом има демокрация данните не трябва да са тайна и да може човек да си пише и разговаря със вски демократ.При комунизма бяха тайните да не можеп да разговаряш с които си поискаш комунистите си крият данните и общуват само с тезикоито са им верни послушни.

1

Анонимен

преди 5 години

Едва един немски политик успя да каже, че прогнозира влошаване на отношенията с Русия през 2019 г. и ето ти го поводът като на тепсия. Елементарни либерaсти.