10

venix

преди 5 години

Много прос.т народ значи! Градския т транспорт в София се субсидира от държавата. Всеки лев от продажба на билети е кражба от джоба на данъкоплатеца! Парите от билети не отиват в бюджета.

9

Анонимен

преди 5 години

Тези хайлази работа нямат ли, кой ги храни?Да не са чиновници на ГЕРБ!

8

M.

преди 5 години

Това е като врата в полето. Контрольори минават веднъж на високосна година. Нали, това не е оправдание да не се купува билет, но като няма контрол как някой да спазва правилата? Правилният подход е да се продават билети или да се чекира като влизането става само през една врата. Така е в целия свят, само тук и в още няколко назаднали държави има контрольори - ненужен персонал с доста кофти работна среда. Отделно повечето са бивши затворници, друг няма да се навие за тази работа.

7

Мухаха

преди 5 години

А след като тия гратисчии са клякали като в казармата заради социалния експеримент на "Популярните български влогъри Павел Колев и Христо Стефанов Ицака" БИЛЕТЧЕТАТА ИМ ЗАПЛАТЕНИ ЛИ СА ИЛИ И СЛЕД КЛЯКАНЕТО СА СИ ОСТАНАЛИ ГРАТИСЧИИ ?

6

не се чувствам

преди 5 години

гратисчия - мен БЕХ ми е казал да не дупча билети за да се интегрирам с българо-индийците.

5

Странен инвалид

преди 5 години

Готино. Не си нося инвалидната карта. И ме карат да клякам, а ? Е, то с асептичната некроза на тазобедрените стави няма как да стане, но приветливо също ще се "пошегувам" с тях, като просна в нокаут тоя който е по близо. Шегичка. Поне ръцете са здрави на този етап.

4

Анонимен

преди 5 години

Ми квато държавата такива и "влогарите" и съответно "новините"по3драви от сидни Ав$ тралия

3

Анонимен

преди 5 години

Ти влогъри са обикновени посе.рковци. Я веднага да се зира прокуратурата за това, че са се самоовластили да правораздават, че на всичкото отгоре се и рекламират с това.

2

Анонимен

преди 5 години

Тези двамата още ли не са арестувани и осъдени?

1

Анонимен

преди 5 години

Върнете старата цена на билета. И не говорете глупости.Фандъчката да скача заедно с цялата община.