23

Нено

преди 5 години

Какво значи разгромна победа на ГЕРБ и имало ли е изобщо такова громене ? Нима 35% спечелени избори за партията ГЕРБ и 25 % за Премиера Борисов е някакъв разгром ? Смешна работа и много демагогия е това. Едно правителство не е ли избрано с поне 60% от хората /не от партията му / , то не е правителство. Виждаме какви далавери се вършат, само и само да са във властта.

22

Шопо

преди 5 години

Квазимодо рече тъй!!!

21

видинчани

преди 5 години

Ако ще и 30 избора да има ще подкрепиме квадратчето"не подкрепям никого".Така както постъпват с нас така ще постъпим и ние!

20

Анонимен

преди 5 години

Този герберски математик...хайде, няма нужда.

19

Анонимен

преди 5 години

Добре е да има избори, ама се притеснявам за вождовете ни.Можеше поне 200 кг. да станат.

18

rusnak

преди 5 години

Във всяка нормална държава, това нещо на снимката водещо се непонятно защо "експерт", щеше да бъде наритано мигновенно от обществото след изказването, че хората не бива да обръщат внимание на самозапалващите се (май бяха десетина за рекордно световно време).. Замислете се що за хора сте, след като продължавате да му давате трибуна и го четете...

17

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

Той посткомунизмът свърши.СЕГА ОТНОВО СМЕ В КОМУНИЗМА

16

Анонимен

преди 5 години

Не се вижда промяна от 45+30 години комунизъм и посткомунизъм. Цели поколения честни трудолюбиви българи робуваха на властта без значение от нейния цвят. Как да си представим, че същата тази власт мисли доброто на настоящите и идните поколения от вече българското малцинство млади граждани на България? Вече се вижда докъде ни докараха 75 години просперитет за 1-2% политкоректен елит от населението.

15

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми професоре, ази като по *** селянин смятам, че два пъти ще се ходи до урните за гласуване, но ще гласуваме три пъти.

14

Роб на влаЗта

преди 5 години

Няма нищо ново ,нито партия,нито лица .Изборите ще са безсмислени и кебапчийски.Старият бардак със старите *** ...

13

БСП-жалка

преди 5 години

Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...

12

до 11

преди 5 години

Много плаща, не ни стигат парите за излитане.

11

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА 9Ммдддааа..........като гледам КОЛКО пъти го измитате.........явно от тази мотика, дето я настъпвате ЗДРАВО МЯСТО ПО ГЛАВАТА ВИ НЕ Е ОСТАНАЛО!!!

10

Анонимен

преди 5 години

До бунтар 5В народа има такава приказка........"много е хубаво, за да е истина".....Та и ти, ако бяхме малко по-смели, гневни и упорити и готови "да изметем цялата управляваща върхушка".....НЯМАШЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА СЕ ЛЮЛЕЕМ НА ТОЗИ ЛАХОТРОН!!!!! То била тъ-по-тия, бива...1,2,3...ама нашето задмина даже номерата на "Сам в къщи"!!!! Като гледам как се дърлят за кокала, ЩЕ ГЛЕДАМЕ МАЙ ОЩЕ СЕРИИ от тази съпунка......ПЪК ПОСЛЕ ...НЯКОЙ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН!! Е-хе...класикът го е казал..."не народ, а...

9

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И ПЕТ пъти ще идем ако трябва, само Борката да изметем.

8

истина е

преди 5 години

Този е професор по нищоприказване .Няма друг такъв в света !!

7

Един от Северозапада

преди 5 години

До бунтарЕй, много си несправедлив, колега! Явно не четеш за грандиозните успехи на Герб, особено напоследък?Европредседателство успешно, обединихме Западните балкани, арабки принцове ни идват на крака, да ни честитят Коледа, да цитирам ли още? Но, лошата Корнелия клати управлението, виж сега как е саботилала тол системата, тя вдига и данъци, и цени, и всичко, само заплатите не ще да вдигне...Лоша Корнелия, а и Радев ги говори едни на нова Година, само лъже...Шегувам се, разбира се, прав си.

6

Анонимен

преди 5 години

Този говори за властта. Че нали той самият е от властта - цялото му семейство е на разни постове раздадени от баце Боко.

5

бунтар

преди 5 години

КАКВИ ИЗБОРИ СЪНУВА ТОЗИ----НАРОДА СЕ ГОТВИ ДА ИЗМЕТЕ ВСИТЕ ПАРТИИ УПРАВЛЯВАЛИ И ДОВЕЛИ НР БЪЛГАРИЯ ДО 3--ТА НАЦ КАТАСТРОФА НАРОДЕН СЪД ПРИСЪДАТА Е ЯСНА

4

Анонимен

преди 5 години

Ако трябва и 10 пъти ще ходим до урните, само и само да махнем антибългарската партия ГЕРБ.