45

Анонимен

преди 5 години

Тато едно време ги събираше тия пари за пътища тихомълком по друг начин и пак вървяха нещата.

44

опетков

преди 5 години

До Сега... В грешка си. Винетката не е услуга, а данък.

43

опетков

преди 5 години

До Анонимен Виж колко е ДОД на швейцарците и тогава се прави на умен. И в Холандия няма винетки, няма пътен данък, ама бензина им е 3.20 и всичко е вкарано там. Който кара повече, плаща повече. А софиянци трябва да плащат, за да карат по Северна тангента, защото тя е строена с пари, дадени от Европа и бяха предназначени за републикански пътища. Бойко ги подари на софиянци, като излъга, че нямало готовност и проекти за други пътища.

42

Анонимен

преди 5 години

Червения скункс продължава да замърсява въздуха в сайта. Според него всичко трябва да е безплатно , но пенсиите да са 1 000 лв. , а заплатите 4 000 лв. Явно парите ще дойдат от др. Нинова , която ограби Техноимпекс и стана милионер за една нощ . Ура..а..а пролетарии от всички страни съединявайте се.

41

HeinrichHimmler

преди 5 години

Всяка година плащам винетката, 100лв..в Швейцария е по-евтина , а пътищата са сълза.Чудя се тогава какво ли правят тук с нашите пари след като пътищата са в окаяно състояние, някои с дупка колкото за гроб на някой от властта. Сменям си окачването,сигурно е от годината на колата, а не от дупките , но пък сега по-голям данък...дрането продължава. Капне малко снежец - пак неподготвени,поледица..подпирам колата отпред..слагат ми скъпата гражданска..няма кой да осъдя за непочистения път.. пак виновен

40

varg

преди 5 години

Ситуацията,която некомпетентноста на герб създаде няма аналог в българската история.

39

Анонимен

преди 5 години

Варна.да отидеш до летището-винетка.до гробището-винетка..какъв е Бойко да освобождава софиянци.а останалите какви сме .не сме ли и ние българи

38

До 34 Колев

преди 5 години

Сигурен ли си в това, което твърдиш?Аз набързо прегледах част от обществените порчъки свързани с тол системата и електронните винетки и освен тази поръчка за почти 180 милиона лева, открих още няколко - за правна обосновка, за закупуване на коли и т.н. С други думи, трябва да се съберат тези отделни суми, за да се види общата сума за тол системата, която може да се окаже много повече от тези 180 милиона лева.

37

Сега...

преди 5 години

...да питам и аз, че не ми е ясно: да пътуваш по 60 километра магистрала Хемус от София до края на тунелите за два часа - те това скоростен път за винетка ли е? Да пътуваш в задръстване всяка вечер по околовръстното на София, 25 километра за 90 минути за винетка ли е? Да пътуваш по Тракия, София морето - 400 километра за пет часа в задръстване за винетка ли е? Само питам какво включва услугата винетка?

36

Роб на влаЗта

преди 5 години

Магистралите трябваше да се правят без да застъпват селските пътища и така който няма пари да кара по селски пътища ....а те ги застъпиха и сега селата ги поддържат пък АПИ гушка паричките.

35

Анонимен

преди 5 години

Всичко струва пари - особено пътищата. Така че, ще си плащате, плащаме.

34

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименОооо, благодаря, бях забравил, затова велико постижение на ПП ГЕРБ - харченето по Коледа;))) Герберите имали, харчили, все пак, на хранилка са 1,1 м.н. гербера+300 000 Пейтриъта. Останалите, просто не сме свикнали да харчим, никога не ни се е налагало;)))Да не говорим, че не сме имали нито естетическа, нито духовна потреба от това! Просто не свързваме Коледа с харчене;)))

33

Бони

преди 5 години

Щом до вилната зона,гробището,и летището ще е без винетки,то и до морето трябва да е без винетки.иначе трябва да се отсече щом е извън града е с винетки.това е.скоростна тангента......ами да се бутата през града.който има пари за винетка ще кара по скоростни пътища.който мяма няма.

32

Анонимен

преди 5 години

Абе хората още в Римската империя са го измислили да се плаща. Специална колегия е имало за пътищата. Стига с тия гюведжарщини.Пътищата са скъпо съоражение. Аман с това наше мислене - всичко да е на аванта.За кръчми, хотели, спа и не знам си кво нашенеца дава хиляди, а сега се прави на пинтия за 97 лева годишно. А ругае че пътищата били лоши.

31

ни

преди 5 години

съ притиснявайте, ся търчи-лъжито ши излези по тиливизоро и ши опраи положението. вервайте му.

30

Kolev

преди 5 години

До ГЕРБ=МАФИЯсайта е *** - факт! Но тези 180 милиона не са само за сайта. Те включват и колите и устроиствата, които засичат за винетките по пътя... а те не са малко

29

Анонимен

преди 5 години

До Гробокопач 31Ипонеже грабежа е тотален при ГЕРБ само за празниците се отчитат два милиарда похарчени пари за чужбина, ресторанти, хотели, подаръци и т.н. И понеже БСП при Виденов много добре управляваше ограбиха банките и заплатите и пенсиите станаха по пет долара. Нагъл, по нагъл, най нагъл-комунист прекръстил се на социалист. Отврат.

28

Анонимен

преди 5 години

Очевидно е, че има просто решение на иначе сложен проблем - градовете включват в територията си прилежащите вилни зони и по-близки селца, курортни комплекси и така нататък, като така намаляват част от републиканската мрежа - добро за хората и техните местни управители.Останалите се вдигат на бунт, тъй като няма безплатен път, алтернативен на платения и винетките отпадат.Въпрос на стратегическо мислене, не на бунт. Те погазват законите, ние да ги спазваме и с техните камъни по техните глави!!

27

Гробокопач

преди 5 години

Вижте при ПП ГЕРБ грабежа е тотален, а те още плюят Виденов, Станишев, Орешарски, но не и Доган;))) Има и куриози при Свинетните истории на ОПГ-то. Няма път, но е нужна Свинетка, за да минеш! А-хахахаххахахахахахаха

26

Анонимен

преди 5 години

Не случайно Бесепето, ушатат матрьошка Радев *** толкова реват да се гласува на изборите по електронен път, за да хакнат и изборите, не са толкова глупави колкото изглеждат!