63

Вълко

преди 5 години

Браво на момчето.

62

Емо

преди 5 години

Двамата бандити са Андрей Дебелия и Жоро Мустака. първият е осъждан за разпростарнеие на наркотици, а вторият - за трафик на ***, бежанци и др. На такива хора от сърце желая през новата година да попадет на повече подобни пешеходци, като слязат да бият някой.

61

Гаспачо от Плевен

преди 5 години

Много сте кухи!!!Не знаете историята,ама хейтвате,защото сте жалки плъхове😂😂😂

60

Емо

преди 5 години

Дано дане го открият. Ако го открият дано да не се намерят очевидци, които да свиделстват срещу него. Дано да е унищожил ножа в сярна киселина. Да унищожи и дрехите, с които е бил облечен. По описание трудно се издирва конкретен човек. Желая му късмет. Наистина е нарушил закона, но справедливостта е на негова страна, след като държавата не си върши работата. Интересно какво стана с двамата други криминално проявени, които пребиха пешеходец, пак на пеш. пътека на Сребърна? Условна присъда.

59

Анонимен

преди 5 години

След като са отнели предимство значи са преминали през пътеката. И вероятно са решили и да го набият че е оцелял.

58

Totenkopf

преди 5 години

А селските бабаити с бавареца имат ли здравно осигуряване?Кой ще заплати за операциите им? Нападнати от пешеходец, това е велико!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Супер, повече няма да отнемат предимствтото на пешеходците.

56

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

И на мен не ми е мъчно като виждам на пешеходните пътеки на големите кръгови кръстовища какви *** карат коли без да се съобразяват с пешеходци.....нормално.То на човек му писва от кр...тени без мозък(имат само спаружено индийско орехче)в главите си

55

Анонимен

преди 5 години

Нека им, буклуци!

54

Страхотна версия!

преди 5 години

Според автора излиза, че двама добри граждани пътуват кротко с колата си, някакъв нахален пешеходец им отнема предимството при преминаването на пешеходна пътека, след това спира колата, измъква кротушковците от нея и, псувайки на роднини, ги изпонаръгва.Реалността е малко по-различна. Две мутри нагло отнемат предимство на пешеходец, той реагира на наглостта им, а те спират и слизат от колата за провеждане на събитие от типа "мутри пребиват мирен гражданин". Е, този път не им се е получило...

53

Иван

преди 5 години

Нека им, буклуци!

52

бай ганю

преди 5 години

ако това е истина тогава пешеходеца получава отличен от мензащо тези двамата при положение че са виновни са слезли да се саморазправят?можело е да отворят прозореца за да се извинят любезно за грешката и до там всичко приключвавероятно са видели малко по *** пешеходец и са решили да се покажат какви мъже са щото като са двама срешу един са много ербап

51

Анонимен

преди 5 години

Милицията да намери пешеходеца и ад му даде орден "Стара Планина", че им върши работата!

50

читател

преди 5 години

Радвам се на добрата новина.По-често такива.

49

Анонимен

преди 5 години

Най-после са срещнали подходящия пешеходец, на когото да отнемат предимство и да му скочат.

48

👍

преди 5 години

На бабаитите така им се пада, даже да ги гърмят тези наглеци на пътя

47

Анонимен

преди 5 години

Браво на човека !

46

Митко Банцера

преди 5 години

Новината е преиначена. Правилния начин по който следва да се представи истинската история е : Двама шофьори отнеха предимство на пешеходец, след което слязоха от колите, за да се саморазпрявят с него, но при възникналия бой пешеходеца при неибежна отбрана е нанесъл прободни рани на двамата нападатели.

45

Анонимен

преди 5 години

криминално намушкал с нож двама криминални!

44

Коки

преди 5 години

Има и друг въпрос, тези като са криминални, защо са на улицата и как? Браво на ножаря, явно българското правосъдие не може да наложи нармите и го на е направил редови гражданин.