11

ани

преди 5 години

тО ВЕЧЕ ПОЧНА - ВЧЕРА 4.8 - АЛБАНИЯ, ТАЗИ СУТРИН СЕ УСЕТИ В РАЙОНА НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО, НО НЕ ГО НАПИСАХА!!!!!

10

Да е Ясно

преди 5 години

И гледането на карти, и гледането на звездите, и на кафе, и врачуването и гледането, и многобройните учения и вярвания в (фалшиви религии) са от един източник (дявола) и са една голяма измама целяща да подмами мнозина и да отдалечи колкото се може повече от Бог - създателят ни! За информация прочетете от дебелата книгата (където е казано за астролозите и гледачите..), не хороскопа и таро.. :(

9

Циник

преди 5 години

Божичкоооо.... астро-lol...lol...lol...зите ... ще помагат на правителството!Трябва да стане официална практика - важни решения на правителството да се взимат с хвърляне на боб...и гледане на кафе!

8

Анонимен

преди 5 години

защо им давате трибуна на такива, дето звездите им говорели?

7

Анонимен

преди 5 години

А нови ракетни системи от жужето ще има ли?

6

Стамат

преди 5 години

А Дънов и Ванга какво вещаят?

5

Анонимен

преди 5 години

Този ме уби! Слага инцидента в Русия и цунамита в един кюп!Божее!

4

Анонимен

преди 5 години

Българският народ не е ***. - всъщност е много ***, щом през ден такива като тоя са по телевизиите.

3

Анонимен

преди 5 години

Ами ако гравитационните линии се преплитат нали се получава резултантна такава. Я седни и си направи изчисленията и тогава ела да ни губиш времето.Напиши си домашното!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Филипов! Наздраве! Остави планетите и движението им на Господ. Пий си виното!

1

V

преди 5 години

Някъде бях писал из нета че планетите гравитационно влияят на земетресенията .Обаче писах и че гравитационните линии се преплитат .Освен това човека няма голяма представа за тектониката на земята .Според мен няма да са много тази година ,а следващата или в края на тая (Трябва да видя как се подреждат планетите) Не е нужен уред ,а да се направят много изчисления ;) Луната влияе в най голяма степен ,но не е само тя .Трябва да се изработи математическия модел .После ще става по лесно.