12

Анонимен

преди 5 години

Понеже все "съкращават" администрацията, от началото на тази година се открива нова агенция - за електронните винетки и тол такси. Честито на печелившите роднини на управляващи, които ще бъдат назначени там, а на работещите - да имат сили да издържат и новата банда хрантутници.

11

Анонимен

преди 5 години

Много смешно звучи, че държавните служители били основен електорат на ГЕРБ, но от прoсти хора, какво друго да очакваш.

10

Анонимен

преди 5 години

Основният електорат на ГЕРБ са държавните служители плюс част от жителите на ромските махали.И едните и другите ги хрантутим ние работещите и плащащите данъци.От тази година Борисов увеличи с 10% заплатите на всички държавни чиновници.Създадоха и ТОЛ полиция с около 1000 хрантутници.

9

Анонимен

преди 5 години

Трябва да искате повече българи!!!Минималната заплата при "вас"....Ти какъв си бе, гъзолизец смотан, дупедавец ***, ти като си отишъл в Лондон да не си помисли, че като им лижеш задните части ще те титулуват в Сър или Лорд

8

YNWA

преди 5 години

1кг + 1кг + 2л = не на колко паунда ти дават, а на какво ти взимат. Колега, Англия е най робовладелческата държава в днешно време, жалкото е че много хора не са се оценили и се продават за "паунди". Колко време на ден си губиш в метрото, колко даваш на месец за лукса да си делиш 10кв.м стая поне с още един, колко често се срещаш с приятели, какви развлечения имаш, знаеш ли какви отрови дишаш в Лондон, каква е престъпността там.....може още да се изрежда,но ти си мисли за паундите

7

Анонимен

преди 5 години

До ББНяма "Оправия", се пише.Затова и не можем да се оправим стакива неграмотници като теб,другарю!

6

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ни върна в родово - общинния строй.РОДОВЕТЕ УПРАВЛЯВАТ ОБЩИНИТЕ.

5

Анонимен

преди 5 години

Не че няма нужда от съкращения. Напротив, има и то крещяща, но на управляващите не им стиска. Кого да съкратят, като администрациите са пълни с роднини? Реално работещите ли? Че то трябва и работа да се отвърта, все пак, не само кафе да се пие и по седенки да се пуши.

4

интересно

преди 5 години

АМА КАК ЩЕ СИ СЪКРАТИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ !!

3

ББ

преди 5 години

А кой ще гласува за герберите ако не са чиновниците,които под строй вървят към урните? Няма управия в мутроландия...

2

МНЕНИЕ

преди 5 години

Каролев заработва последните долари , не е съвсем наред с мислите и новите времена в България . След 3 години Държавната Администрация ще отпадне заради Електронното Правителство .

1

Анонимен

преди 5 години

Мааааалко повечко ще станат после в края ...маааалко само със 10 000