57

РУСКИ КЕ НЕФ

преди 5 години

Криминалисти и експерти от Следствения комитет на Русия са приключили с огледите на разрушения блок в град Магнитогорск, съобщиха от комитета.Не са открити никакви следи от взривни вещества в иззетите фрагменти от сградата...НО ТЕРОРИСТИТЕ КОИТО СА ГИ ПОСТАВИЛИ ВЕЧЕ СА РАЗСТРЕЛЯНИ..ХА.ХА

56

Щирлиц

преди 5 години

Шарли-то защо мълчи?Или е засекретено дълбооко в някоя катакомба под Париж,в очакване на заповеди?

55

Reptile

преди 5 години

Мдааа, мълчанието е злато, както се казва... Сега всички техни последователи ще знаят, че присъдата е Смърт и се изпълнява незабавно.СЛАВА НА РУСИЯ И ПУТИН! Той ни показва, как се управлява държава, която всички се опитват да унищожат.

54

Анонимен

преди 5 години

Араби ,руснаци....па.плач неква

53

Анонимен

преди 5 години

Назначили са ги за виновни (както е казвал ген. Лебед: "Ако няма виновни, те се назначават") ...... а православните миряни от КГБ и мушица не биха смачкали, камо ли да убият толкова хора

52

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е рускиНе знаех колко са народите в огромната страна, но там няма нито един толкова тъъъъп злобар като теб. Колко от олигарсите им са казански татари, колко евреи, на колко от министрите и генералните директори фамилиите завършват на -енко, на -ян, на -дзе или -швили? Пеят Орбакайте, Шуфутинсий, Розенбаум...Има еврейски канал на ТВ. Патриарх Кирилл е мордвин, Шойгу е тувинец.Плондир, тази глупост я пишеш за N-ти път! Хайде, сопри малко!А Крим е руски и не се продава или разменя!

51

ЧАЛГА

преди 5 години

До AZ искам да попитам ,какво е "българската култура" ???

50

Анонимен

преди 5 години

Никаква връзка няма вече.Сега и да ги питаш не могат да отговорят.

49

Weiss

преди 5 години

Само дето новината не е потвърдена от нито един заслужаващ доверие ресурс. Партенка от най-ниско качество, която възбуди тукашните онанисти от двете крила до крайност, пълна липса на медийна хигиена. Но ако всяка "новина" с хаштаг Русия буди такъв отпор, колко ли ресурс са впрегнали някои, и колко ли ги боде тая Р., та чак до троловете в бантустана стига, по една и половина минимални заплати?

48

факт

преди 5 години

Какво е бъдещето на Путин? Като ръководител на Съюзната държава, която ще се създаде между Беларус и Русия през 2025 г. А Лукашенко ще стане премиер-министър

47

Анонимен

преди 5 години

Е как пък от четирима нито един не успяха да хванат жив?Избиха ги като пилци, да не чуруликат.

46

Идеалист

преди 5 години

Каквото стана във Франция, същото се повтори и в Русия. Свидетели няма!

45

Анонимен

преди 5 години

Не бързайте да казвате "браво"! Убийството на четиримата може да е прикраване на следи.

44

Анонимен

преди 5 години

До 47Ами, "български президент" откъде да разбере, кой от растреляните в Русия не е терорист, та да му изкаже съболезнование !

43

AZ

преди 5 години

До кубанская столица------------------------------------------Не сме ви братя.За нас руснаците са окупатори и врагове.Ние ви дадохме религия,писменост,култура.Вие ни окупирахте и ни натресохте омразния комунизъм.

42

кубанская столица

преди 5 години

А български президент испрати ли съболезнование? В този трагичен час "прости българи" обсъждават, когато падне Путин. Показателно. С една дума "браття".

41

до 43

преди 5 години

Никой не му пука какво ще стане с Путин след като падне от власт.По важно света да има достъп до руските ресурси след падането на Путин защото той пречи на това в момента.

40

до 40

преди 5 години

Ние работим тука с вероятности и никой няма да ни обясни какво е ,но по материала разбирам че руските служби не работят с вероятности а знаят точно какво е станало и нямат желание да информират и да се оплакват а просто са взели превантивни мерки това да не се повтаря.

39

Крим не е руски

преди 5 години

навярно са опълченци борещи се против руско иго. 140 народа бедстват за да хранят руските империалисти.

38

Анонимен

преди 5 години

До 42Това е показател, че рейтинга на Путин е паднал под 40%.Мине ли под 30% се очаква гражданска война.Русофилите да събират помощи !......Асад ще даде убежище на Путин