20

ОПСТАП

преди 5 години

ХИТРИ СА УНГАРЦИТЕ. ГЛАСУВАТ ЗАКОН КОЙТО ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ КРИТИКУВАН. ПОСЛЕ ГО РЕДАКТИРАТ МАЛКО СПОРЕД ИСКАНИЯТА НА ОПОЗИЦИЯТА. И С КЕФ ЗАТВАРЯТ УСТАТА ИМ.ЕТО, НИЕ СЕ ВСЛУШАХМЕ В ГЛАСА НА НАРОДА И НАПРАВИХМЕ ПРОМЕНИ. ВИЕ ЗА КАКВО СТАЧКУВАТЕ? ШАХ И МАТ!

19

Опозиция?!

преди 5 години

Това са неунгарци,чужди на Унгария и разчитащи на шорош - социалки,нещо като нашенските ман *** сури..Кой нормален унгарец ще тръгне срещу Орбан?!..

18

Мнение

преди 5 години

Никое правителство не е перфектно, всяка демократична страна има нужда от силна опозиция, която да му е коректив и да посочва грешките на управляващите.

17

Анонимен

преди 5 години

А пък Орбан им обещава среден пръст.

16

Ох, Мале!

преди 5 години

Тролетариатът се чуди как хем да защити левашките си убеждания, хем да удари силно червено рамо на любимия Орбан. Все пак той е човекът на Путин в Унгария и Европа. Затова отново вкарват в употреба термини като "сороcoид" и производните му, като така се издават кои са.Абе... Жалка работа.

15

Анонимен

преди 5 години

Изглежда някой отмъщава за случилото се в деня,когато паднаха кулите и много хора загинаха,документи изчезнаха,а може и други причини да има.

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНякой е нарочил Сорос по някаква причина,но руснаците нямат нищо общо с това,защото както удрят по руснаците(много руснаци бяха избити),така и по Европа,така и по щатите и по останалите,Тръпм спира важните потоци от Русия към Европа на които се крепи икономиката на голяма част от Европа,казаха,че целта е всъщност разпадане на Европа,но дали е вярно,кой знае,а изглежда причината се крие в деня на падането на кулите,нещо се е случило тогава https://youtube/watch?v=boeH-Kl9GVA

13

Анонимен до 11

преди 5 години

Колко изкуфяли хора има, ами ГЕРБ нали са в същата графа-комунисти. Само че тези се оказаха още по-голими крадци от изброените, а и са продажници и ***.

12

Анонимен

преди 5 години

Щом обещават съпротива ....значи още либерано-комунистически доларчета са обещани.Щото тия 18 милиарда дето бяха отпуснати от СуперЛибераста не може да са вечни. Унгария, Полша и Чехия не преклониха глава пред Предния Комунистически Проект. Няма да се дадат и на поредния. Яли са попарата на извратенения интернационализъм/глобализъм.

11

Анонимен

преди 5 години

По-големи кражби от ГЕРБ-авите не е имало от Освобождението до днес. Само при турците са ни съдирали по 10 кожи. Днешните ни управници кожодери и крадци дори ги надминаха. КОЛКО пъти ЕК ще обявява България за страната с най-нисък стандарт вече ПЕТА година. Един ден ще се пържат в ада.

10

Анонимен

преди 5 години

Не че сме доволни от Бойко Борисов просто другата алтернатива е още по-зле.Кой е по-добре.Ромската власт на ДПС/ДОСТ? Червените каскети и кредитните милионери?Вие не разбирате.Политическият живот на България е обсебен от комунисти всичките бивши партийни секретари или милиционери -все доверени хора на бай Тошо едно време.Те са тук за да гепат.Никога реално не са се интересували от хората.Тва им е традиция от времето на Ленин.

9

Анонимен

преди 5 години

Сорос обича да финансира разни Майдани. Включително нашия от 2013-та, включително украинския от 2014-та, сега продължи с унгарския и сръбския. Чудесна имитация на `съпротива`. Но това е платената съпротива на олигархията, която се научи, че народите се отнасят с уважение към всяка съпротива. Дано Орбан и Вучич удържат и не отстъпят. ДА НИ ВИДЯТ НАС НА КАКВО СМЕ ЗАПРИЛИЧАЛИ И КАК КОПАЕМ ДЪНОТО СЛЕД МАЙДАНА ОТ 2013-ТА.

8

Анонимен

преди 5 години

Е те кво искат.Да не работят ама да вземат пари.С тия левичарски идеи е фалирала не една и две страни.Венецуела например-преди Мадуро средната заплата беше 1700 долара.Литър бензин беше 5-6 стотинки.Дойде Мадуро каза че никой няма да плаща нищо и ...тоалетната хартия свърши.

7

Анонимен

преди 5 години

Сорос бе изгонен и сега раздава пари на опозицията за да свали Орбан!Ама мислещите подкрепят лидера си,който за ралика от почти всички други е истински Родолюбец.

6

Стамат

преди 5 години

Другари, нали знаете, че т.нар. понятие "революция" не съществуеа от 200 години?Всичко, което се представя като "революция" е театър и преразпределяне на ресурси!

5

Анонимен

преди 5 години

Маджарите са пичове, та дрънкат! Четох някъде, че далеч в миналото сме имали общи корени, но защо сме толкова различни не знам.Ние сме овце, дето и за стригане не стават вече.

4

Анонимен

преди 5 години

Тя унгарската опозиция като нашата, врякат си от 10 години и бате Бойко печели всички избори

3

ПроСоТо

преди 5 години

уж "преизбран с внушително мнозинство за трети пореден мандат",па такова "недоволство"?!..-Нещо не се връзват нещата....Освен,разбира се,ако не се вгледаме в една "подробност":-Орбан и Путин се разбират....Е,"некой" май пощръклява от тоя факт...

2

ПроСоТо

преди 5 години

нещо не е много ясно какво всъщност става в Маджарско..Некой наясно ли е?

1

Анонимен

преди 5 години

НПО-тата са получили бонуси, демек