13

Анонимен

преди 5 години

Факт е, че използваме малка част от мозъка си - под 10 процента може би, иначе имаше и фантаситчен филм, какво се случва като достигнем 20 процента, 30 и така до сто. Вероятно науката ще се опитва да го развие в някаква степен, но всичко има и своите лоши странични ефекти.

12

До анонимния лекар

преди 5 години

Един умен човек е казал: Лекарите се опитват да лекуват болести, за които знаят малко, с лекарства за които знаят ще по-малко, на хора, за които нищо не знаят.==Ти ако се позоваваш на това, на което са те учили, представа нямаш колко нищо не знаеш. А за човешкия мозък и човешката психика пък хич съвсем нищо. По причина, че това, дето са те учили е невярно, ако не всичко, то голяма част.

11

Присмехулник

преди 5 години

"Спомням си, че съм на тъмно място и има само лека, мъглива светлина. Главата е между краката ми. Предполагам, че тогава съм била още в утробата, но не мога да си спомня точната си възраст"... това е лесно обяснимо с факта, че на стената е нямало окачен часовник с кукувичка и календар...

10

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се радвам че забравих всичко за и от България.

9

Доктор Ох боли

преди 5 години

А някои си спомнят и зачеването.Само се питам от страната на сперматозоида или на яйцеклетката имат този спомен.

8

Анонимен

преди 5 години

Моят първи относително ясен спомен от най-ранното ми детство е от времето, когато все още не можех да пълзя, но можех да седя. По принцип лесно забравям, ненужното.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен лекарРазбира се че не сте го учили и не са ви го споменавали. Защото това е материалистичната наука. Не знае и не може да обясни почити нищо свързано със съзнанието ,спомените и мислите. Вероятността те да не са продукт на ограничените ни мозъци е много вероятна. Нещата са доста по сложни отколкото си ги представят всезнаещите доктори. Съвременната "наука" е доста догматична.

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 6Ами раэкажи тогава, какво си спомняш всякя сутрин, след като си отворищ очите!!Хайде де, раэкажи разкажи раэкажи ни деее42245

5

чувам гласове

преди 5 години

ТЕ са от нашите.

4

Анонимен

преди 5 години

Пак имаме безконтролно копи-пейст от чужди източници. Как ще ни докажат, че помнят раждането си? И кой е записвал на определена дата как са били облечени? Аз съм лекар. Такова нещо не само, че не сме учили, но не са ни го и споменавали.

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

Учените нищо не энаят эа човеците, няма и да разберат на какво е способен човекот

2

Бай Иван

преди 5 години

По принцип бебетата се раждат слепи.Няма как да си спомня раждането.

1

HDD

преди 5 години

Неправилните настройки на операционната система, с прекалено често back up-и, води до натоварване процесора и задръстване хард драйва.Решението е повече SSD и по-често използване на почистващи програми.