21

Каишков

преди 5 години

Ян-ките,или кривите,да се пробват а,ко ши кайш

20

ясно

преди 5 години

На света не му трябва Ам.,трябва му Кит

19

не може да бъде!

преди 5 години

Ще бъде добре САЩ и Китай да се разберат,но това вече е невъзможно.В САЩ до преди 25 г.всичко беше прекрасно или поне така изглеждаше ,но това свърши.САЩ вече не са модел, идеал,не са безспорен авторитет,а точно обратното.И затова напр.Китай силно втвърдява тона по отношение на Тайван,вече обявява,че ако се наложи,ще употреби сила!?Фронталният сблъсък на САЩ с Китай е почти неизбежен-въпросът е кога ще се случи,преди 2024 г. или след това,и в каква форма ще се случи !?

18

Анонимен

преди 5 години

Светът трябва да се опита да се разбере с Китай и Русия.Но от позивията на силата, а не от позицията на свалените ***.И САЩ/Тръмп го показва!А тоя пишман журналист сигурно е от Ню Йорк Таимс. По пишман акъла се си личи

17

Анонимен

преди 5 години

САЩ са лесни . Богати, умни и боеспособни. Като им писне от крякащите европейци ...Ще се приберат ..И вие ще ядете я боряшниците , я ориз. Това е положението. Или мислиш 20 год напред или духашш супата след 20 год.

16

Скептик

преди 5 години

САЩ само ускоряват печатницата. Китай още им поддържа валутата. Но и двете държави имат късмет. Задава се нов икономически балон - Бразилия се разделя със социализма. Това ще позволи нови инвестиции, облигации, деривати за милиарди да имитират някакъв растеж.

15

Анонимен

преди 5 години

дяволския секретнен компютър интригантска гад папагалска е интересно откъде е неземна *** или еволюирали говнари.

14

Анонимен

преди 5 години

Краварите вече не са никакъв фактор в света. Лидерите са вече други

13

Глас от Етиопия

преди 5 години

А за нас ни дума...ни стон...А след 200 години ще сме 1 милиард...

12

Анонимен

преди 5 години

В Китай щом си превишиш социалните точки ставаш като враг на държавата.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Фактите сочат, че Китай стои зад всичко слагали са шпионски чипове на най-големите американски компании и потози начин са крали интелектуална американскасобственост щерката на шефа на Хуауей е арестувана в Канада не в САЩ, но по нареждане на САЩ. Сменят се чиповете по всички воени обекти на САЩ и НАТО. В ктай са задържали кандец вкарвал незаконно огромен брой нерегламентирани медикаменти и ще го осъдят на смърт.

10

Мао Дзъдун

преди 5 години

Та кои са тези кравари.

9

Анонимен

преди 5 години

Заради дребнавите препирни между англо-американците и руснаците, бялата раса е на път да загуби териториите си в Сибир. Поведение, съизмеримо с недалновидността си с това при избухването на Първата световна война.

8

Анонимен

преди 5 години

Китай към Щатите гледа, но на Русия се точи !Кремъл знае откъде са дошли монголите, а Пекин знае откъде са се върнали !Рускит на русофилите ще се окаже, че е Китрус !

7

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-кървавата и военнолюбива нация в историята и трудно ще предадът глобалната си роля по миролюбив начин. Очаквам голяма война като последен отчаян опит да си стабилизират икономиката. Какво ли си казват ястрeбите във Вашингтон, по-добре да няма земя и човечество отколкото да ни изпреварят китайците.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако ЕС се съюзи със САШ и Русия ще управляват света, но всеки дърпа чергата към себе си това ще доведе до доминация на комунистически Китай.

5

Анонимен

преди 5 години

Пиндостан толкова е загрижен за климатичните промени, че чак скандално напусна парижското споразумение за климата.

4

Анонимен

преди 5 години

Уж американците се правеха на велики пред Китай, а сега се чудят как да се умилкват като гладно коте в него.

3

Анонимен

преди 5 години

ЕС е хартиен тигър, САЩ залязваща империя, аКитай изгряваща империя след 100 години Индия ще е в ролята на Китай, а САЩ на Европа, а Европа ще е като Африка днес. Радвам се, че няма да съм жив.

2

Анонимен

преди 5 години

Добре поне че ще имаме американски Ф16 хахххахаха сега ще изквичат на умряло