39

Анонимен

преди 5 години

Това,че са по-малко,не означава,че са малко.Пак сме на първо място в ЕС по брой загинали на пътя.А осакатените,които цял живот ще останат инвалиди,тях май никой не ги брои.

38

Фалшива новина

преди 5 години

Поредната манипулативно поднесена новина.Брой автомобили Кога автомобилите са повече? Когато регистрираните са над 1,5 милиона, както е било през 60-те години и средно са изминавали 20-30 хиляди километра на година или сега, когато автомобилите са над 3 милиона и средно изминават по 5-6 хиляди километра на година. Бензинът и дизелът бяха страшно евтини през 60-те години. Ако не бъркам от порядъка на 15-25 стотинки за литър, най-много да е било 40 ст./л и колите се използваха непрекъснато

37

Елемаг

преди 5 години

Вие сериозно ли не засягате в статията единствената вярна причина,а именно:НАМАЛЯВАМЕ ПОГОЛОВНО?

36

провинция

преди 5 години

Пълна глупост, застрахователите да си гледат и коректно да плащат щетите.Има си контролни органи да налагат санкции на нарушителите. В тази наша държава всеки върши това което не му е работата .Ужаааас. Аман от простаци, нямат край.Всичко е за да прибират повече пари застрахователите.

35

Анонимен

преди 5 години

Някой вярва ли на статидтиките на мвр?! Бонус фалус няма да се въвежда. Пак наглите герберунгели започнаха да си рекламират тъпоумието, но ние не сме прибрали гоягите.

34

Анонимен

преди 5 години

Обикновено карам по 20 000 км. на година. През тази обаче, само 10 000 км. По-слаба икономика, по-скъпи горива и ето го ефекта. Извода е че ако карате по-малко, логично шансът да катастрофирате намалява, така де, като си седите у дома къде ще катастрофирате.Намалелият брой на загиналите е отражение на вялата икономика а не на бонус-малус.

33

SS

преди 5 години

На *** и бонус фалос да му приложиш, ще продължава да се качва на волана пиян и друсан, да псува и незачита останалите на пътя, и да обвинява депутатите че нищо не му е наред! Няма оправия

32

Бай Иван

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Не забравяй ,че като се топим с 50000 на година има и много безработни от тея съответно и безработицата намалява!!

31

Анонимен

преди 5 години

Във видин за година 42% по малко деца

30

Анонимен

преди 5 години

Обявявам масова евакуация към германия пред герб да са ни унищожили по плана ран ът

29

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Фашистката държава на Бойко наистина има заслуги за намаляването на жертвите от ПТП.Вследствие на ГЕНОЦИДА намалява драстично населението на България.Всяка година се топим с 50 000 души.Сиреч всяка година изчезва по един средно голям български град.Изчезва градът - изчезват и катастрофите в него и така намалява общия брой на жертвите в България от ПТП.По същия начин ГЕРБ намалиха у безработицата.Накрая като унищожат и последния българин няма да има нито безработица, нито жертви от ПТП.

28

българина

преди 5 години

процента удивително съвпада с намаляването на ражданитя и процента население което емигрира или умира

27

шматка

преди 5 години

Тея 72 са емигрирали затова не сме успели да ги убием.Ама те ще си дойдат в отпуск.Тогава ще видят кон боб яде ли

26

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой какво е стреснал.Всеки ден от катастрофа умират 2 човека.България е 6 милиона в Румъния са 21 милиона. Има един и същи брой катастрофи.

25

Анонимен

преди 5 години

Тия 610 души гейове ли бяха? А гейовете ли са виновни за тяхната смърт?

24

Анонимен

преди 5 години

Ами ке се трепат балканоидните криводзурлатанковци, де локат джибрица дорде им се изкриви дззурлата и след това се правят на шоФери! Потомствени пиядури, унуците на пияния каруцар Хандрешко!

23

Guru

преди 5 години

БОКУ, СТИГА КРАДИ УЕ!

22

Анонимен

преди 5 години

То бонус малус е навсякъде плащаш уж има бонус хоп идват дв е сметки щото си нов та да е бонус малус проблема а1 какво правят а а дано КЗП и прокурорите ги минат Ко не закриваи тоя оператор години наред се ядосваме закриваи го боико

21

Анонимен

преди 5 години

Маико мила сандукан сее завърнал.Тъи като гледам един стар другар е прокъртил чудя му се помниш ли кога играеше мачове и не близваше а другарю Ломоносов сега те виждам в друга светлина докога ли Господ знае

20

Анонимен

преди 5 години

Е то от коня ще да е брат ми оня да нее пресушил бидоня че работата нее добре у хоремака