9

Инж

преди 5 години

На такива места се търсят адаптирани към тези условия организми. Те ще са и началото на екосистеми на Марс и Европа (спътника на Юпитер). Няма място за параноя и конспирации.

8

Анонимен

преди 5 години

До Пингвин 2В момента корпорацията РАНД провежда масивни ескавации в западната част на езерото Восток. Това е същото място, което беше посетено от Путин, руският патриарх Кирил, тогавашният американски външен министър Кери, Обама (не е потвърдено официално, но няколко души от близкото му обкръжение казаха това като "оф-рекерод"), екипи от Локхид Мартин и Райтеон, екип от НАСА и пр. и пр. Та човек неволно се питаа - WTF is goıng on here?!?

7

Виктор

преди 5 години

А пък езерото Виктория е още едно "единствено" такова езеро, което е изследвано. Но вероятно не се брои, защото е изследвано от руснаци? Или защото и там е рекордът за дълбок сондаж?

6

Раул Амундсен

преди 5 години

До пингвинТо и на Луната има нацистка база.Ха ха ха.

5

Пингвин 2

преди 5 години

Също така потърсете за операция HIGH JUMP , операция Dominic , операция FISH BOWL , операция DEEP FREEZE , операция PAPER CLIP ! Адмирал Бърд е отишъл с над 5000 души екипаж предимно военни с план за няколко месеца престой, върнал се е на 2-3тия месец с екипаж на половината на колкото са заминали ! Отишъл е с цел да унищожи нацистка база за която са имали достоверни данни ,че се намира там . Знам ,че всичко ви звучи невероятно , но търсене му е майката и промяна на мисленето ! LiesAreEverywhere

4

Пингвин

преди 5 години

Ако сте любознателни и не промити мозъци като мнозинството население на планетата ни , потърсете за Admiral Byrd и "експедицията" му до Антарктида и видео в което загатва какво е видял там ! И дали според вас "случайно" е подписан пакта (документа) Antarctic Treaty непозволяващ на никой обикновен гражданин да припарва до Антарктида без специално разрешение от службите и определени организации ! Нацистите са открили нещо там щом са имали база там и след тях всички други са се запътили натам.

3

Чичо Сам

преди 5 години

На Антарктида откриха нефт, в изявление до медиите Доналд Тръмп заяви:- Армията на САЩ ще сложи край на кървавия режим на подлите пингвини.

2

Анонимен

преди 5 години

Първо проверете на българите къде им излиза отходната тръба на станцията

1

шматка

преди 5 години

Най много да намерите Светослав от предната статия