10

Анонимен

преди 5 години

Винаги ги намират, но какво правят с тях като ги намерят, остава тайна.

9

Щерю

преди 5 години

Айде - и тоя загниващия капитализъм на Запада го е покварил...

8

Абе

преди 5 години

Бе що така само бягат бе?!! И то все на запад, а не в някоя "нормална" държава, като Русия или Китай?!---Най-много севернокорейци бягат в Китай, защото са им близки езиците и културите, има достатъчно инфо в нета по този въпрос.

7

Анонимен

преди 5 години

Ми да избягал е от Северна Корея защото псевдокомунистическия рай харесва на корейците само на корейска територия под партиен монгол извън Корея почва рязко да не им харесва.За предателите ако имате предвид предателство към страна или цивилизация то това точно куршум и си заслужава но ако става дума като тук за предателство към крадливи тоталитаристи и диктатури това е геройство предателство е да сътрудничиш на диктатурата да тъпче нацията ти.Пък за Хашоги много е вероятно мда.

6

Анонимен

преди 5 години

новичокът му е приготвен.За назидание на другите ще избесят и родата му.

5

Анонимен

преди 5 години

Ама чакайте сега нали родните ни коментиращи казват, че положението в СК е западна пропаганда и там всички живеят добре??? Защо все бягат от там? Дали и това не е западна пропаганда :о

4

Анонимен

преди 5 години

Избягал е от комунистическия рай.

3

Цонко

преди 5 години

Бе що така само бягат бе?!! И то все на запад, а не в някоя "нормална" държава, като русия или китай?! Много странно, да избягаш от "рая"?! От какъв зор?!!

2

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Явно е видял от другата страна на север Швейцария как живеят хоата и е изперкал и не иска да се връща в страна където има телени огради,бой и кучета

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на северно корейския посланик. Така е и с наште от България първия ден на1989г. се насочиха на запад. Уж бяха партиици на БКП. но си обичат запада. Ние обикновенните хора си знаехме и си тръгнахме по рано..