Когато търся рецепти на български, аз търся нещо от българската национална кухня. Кафява захар и сол с моркови и магданоз. Ужас! Авторката - опитайте пак!
Това е топла гарнитура, "гурмета", не зелето с моркови, което ядете в кебапчийницата срещу офиса. Захарта, заедно със захарта в морковите се карамелизира частично и се получава много приятен вкус. И, между другото, на салата от моркови и/или ряпа наистина се слага захар - толкова, колкото и сол. Който не се бои да пробва нещо, различно от специалитета на кварталната кръчма, може да опита.
По-добре да ги направим на салата,отколкото този буламач,салата от моркови със зеле и малко нарязан магданоз или нарязани листа от целина,накрая подправки олио,сол,лимонов сок на вкус,а може и настъргани моркови и ряпа с подправки - сол,олио,лимонов сок(или оцет) на вкус.
Ужас! Моркови със сол и захар!Пипер със захар!Да ви кажа,по-добре ги рендосайте и ги направете на сладко,след това в пюрени бурканчета,става страхотно.
До P.Ти от баба си мекиците явно по-далеч не отиваш. Интересно каква е тая вашенска кухня незаменима. Мусака с кайма народна?
Не вярвам на рецепти, които включват едновреммено зеленчуци и кафява захар. Това не е нашенска кухня.
Рецептата Dnes: Моркови на тиган с подправки