7

P.

преди 5 години

Когато търся рецепти на български, аз търся нещо от българската национална кухня. Кафява захар и сол с моркови и магданоз. Ужас! Авторката - опитайте пак!

6

Някой

преди 5 години

Това е топла гарнитура, "гурмета", не зелето с моркови, което ядете в кебапчийницата срещу офиса. Захарта, заедно със захарта в морковите се карамелизира частично и се получава много приятен вкус. И, между другото, на салата от моркови и/или ряпа наистина се слага захар - толкова, колкото и сол. Който не се бои да пробва нещо, различно от специалитета на кварталната кръчма, може да опита.

5

Анонимен

преди 5 години

По-добре да ги направим на салата,отколкото този буламач,салата от моркови със зеле и малко нарязан магданоз или нарязани листа от целина,накрая подправки олио,сол,лимонов сок на вкус,а може и настъргани моркови и ряпа с подправки - сол,олио,лимонов сок(или оцет) на вкус.

4

Анонимен

преди 5 години

Ужас! Моркови със сол и захар!Пипер със захар!Да ви кажа,по-добре ги рендосайте и ги направете на сладко,след това в пюрени бурканчета,става страхотно.

3

Мда

преди 5 години

До P.Ти от баба си мекиците явно по-далеч не отиваш. Интересно каква е тая вашенска кухня незаменима. Мусака с кайма народна?

2

P.

преди 5 години

Не вярвам на рецепти, които включват едновреммено зеленчуци и кафява захар. Това не е нашенска кухня.

1

Анонимен

преди 5 години

Толкова галемации за две безвкусни хапки, по добре си ги изяжте сурови или на туршия.