114

Анонимен

преди 5 години

И гъзиС и всички ЛГБТИ парадиращи твари са персонажи от филма "Идиокрация".

113

Земята е затвор бе

преди 5 години

Незнам за ада и 6 кръга или 7 те кръга но да ти кажа честно ада е тука на земята никъде другаде не е ада. Това че ще гориш пак е ад но истинският ад е на планетата земя тук и сега в този живот и свят. Невъзможно е да живеем в адцки живот и накрая като умрем пак да сме в ада. Трябва да има и рай докато сме в рая извънземните ще ни изтрият паметта без да се осъзнаем докато сме заслепени от рая. И пак се прероди в ада тук в планетата земя. Тя е затвор на душите.

112

Руми

преди 5 години

Хомосексуализмът е грях, заради който се отива в ада.това достатъчно ли е? Четете Библията! Содом и Гомор бяха унищожени от Бог заради хомосексуализъм. Не вярвате ли?68835

111

Щерю

преди 5 години

Не е нормално да си обратен, още по- малко да парадираш с това...

110

Българин

преди 5 години

Горд съм, че съм българин и също така се гордея с това, че сме страна - неприела Истанбулската конвенция.

109

Анонимен

преди 5 години

До 115 Що бе мислиш, че джендърите в герп са по- малко ли? Историята за кмета на Симитли и бб съвсем не е измислица....

108

Азис да говори

преди 5 години

с К.Нинова , БСП и др.

107

Анонимен

преди 5 години

Азис не е чудовище. Него за го "започнали" още като малък и затова е станал човек.Е, п.д.р.ст, ама си е от привилегирован (днес) произход.

106

Анонимен

преди 5 години

Пълни *** сте хора които мислят само за себе си и желаят внимание щото не разбираш ли били различни от нас ... бракове искали ... едно читаво дете няма да могат да отгледат и го взимат като единственото нещо за което се хванат ... деца от приюти ... *** и нарцисите ... се занимава цял свят с тия ***

105

Анонимен

преди 5 години

Вече пари в чалгата няма и се натискаме на НПО-тата ! Жалка картинка .А за филмчето - добре е сглобено ,като за посредствен холивудски ниско бюджетен хорър където можеш да различиш фалшивата кръв и пластмасовите ножовки. Българите не само се топим по раждаемост ,а й по псхихични разстройства ! Всеки с лабилна психика може да повярва че е Бонапарт, куче или че е гот да си със същият пол или да станеш чрез операция жена/мъж.Над 40 % от преминаващите обаче НЕ довършват промяната си от страх че няма да получат задоволителен резултат и се покачва риска им към самоубийство .

104

Анонимен

преди 5 години

До рони"прав е.браво на азис...разберете че не сме по различни от вас"---По-различни сте. Ние не се сношаваме отзад

103

рони

преди 5 години

прав е.браво на азис...разберете че не сме по различни от вас

102

Анонимен

преди 5 години

Джон,какъв е този шум навън?Обратните протестират и искат равни права,сър.Че някой забранява ли им ги?Не,сър.Защото тогава протестират и вдигат шум?Ами п е д е р а с и, сър.

101

ivailo

преди 5 години

Пак ли филми и статийки за реклама на извратеното ? Докога продажни жур.наля ? Докато отидете в ада ли ?

100

Цецо

преди 5 години

До за правата 97Точно заради такива като теб отношението на повечето хора към различните е негативно...

99

Анонимен

преди 5 години

Ми то и педофилите не са чудовища - и те са хора. Нали така Азисе? Що се отнася до хомосексуализма - това е сексуална патология.

98

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че тия `не чудовища` имат повече права от обикновените хора.Стига сте ни занимавали. Кой му е казал на тоя, че няма права?Някой нещо да му е забранил? ляга си с когото иска, прави се концертите когато и където иска. Всъщност какво ОЩЕ иска от хората. Да разберат, че е п....раст? Е, РАЗБРАХМЕ ГО, НО НЕ СМЕ СЕ ПРОСЪЛЗИЛИ ОТ РАДОСТ. Айде у лево вече, имаме си достатъчно проблеми!

97

Анонимен

преди 5 години

"Вижте ме - не съм чудовище": Не си чудовище ти си си един обикновен п.д.раст от ц.г.нски джинс.

96

Анонимен

преди 5 години

Има 2 пола само ... тези дето си мислят че им повече ... ходете проучете нещата ... ако не ви хареса новината не почвайте да парадирате с някакви глупости защото търсите внимание ...

95

Бобчо

преди 5 години

Житейска йерархия, според съвременните евроатлантически общества(от най-ниско към най-високо):Обикновен бял работещБял на социални помощУлична коткаУлично кучеРомРом на социални помощиЕмигрант от изтокаБежанец на социални помощиГейГей парясникккБисексуленИнтерсексуаленИнтерсексуаленгейРомБежанец