7

Анонимен

преди 5 години

Обаче и двамата се кефят невероятно.Никога не съм ги виждал толкова на кеф.Незнам какво толкова си пасват един с друг.Видяха се само един път,сега не мож ги раздели.Ей това се казва приятелство.А с Вовата,никой не ще да си играе,то много сърдито онуй,се на криво гледа.

6

Мариела

преди 5 години

Откакто Ким разбра, че на Тръмп му е голям , непрекъснато си пишат.

5

Анонимен

преди 5 години

Дори до сега- Тръмп постигна небивал успех със Северна Корея. Само псевдо журналистите не го виждат. И редовните им безмозъчни читатели.

4

Жиб.

преди 5 години

Комплексирания индианец Ким Чун явно е харесал силата на Големия бял баща и е почнал усилено да го ухажва с любовни писма.

3

Анонимен

преди 5 години

Вече 12 дни 1/4 от правителството на САЩ е хлопнало кепенците поради липса на средства.

2

Анонимен

преди 5 години

"Часове преди срещата си с лидерите на републиканците и демократите в Конгреса Тръмп отбеляза, че парализата на част от правителствените служби вече 12 дни може да продължи дълго, посочва Франс прес."Вашингтон пак го е закъсал с дълга, по обамово време нямаше правителство 15 дни докато се навият да вдигнат тавана на дълга. Скоро това няма да е възможно и... надолу към пропастта.

1

Анонимен

преди 5 години

Дали е случайно, че Тръмп говори за това "страхотно" писмо и нова среща с Ким, непосредствено след като Си Дзипин се изказа много остро срещу американското присъствие в Китайско море и заяви, че Китай настойчиво ще работи за присъединяването на Тайван, неизключвайки и употребата на военна сила.Сделката е - без повече ядрени опити от страна на Корея срещу прекратяване на американско-японско-корейските учения в региона. Ядрено разоръжаване срещо изтегляне на американците от Ю.Корея и Япония.