13

Гепи

преди 5 години

Нашата кметичка е много добра.Немойда кажеш нещо лошо.Арна е като бг.

12

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли колко са колите които се движат само по тази тагента? Защото ако се движат и извън нея и града им трбват винетки и им е през оня дали за тангентата трябва винетка.

11

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е в тол таксите от 19 август 2019, а не във винетките, които и без това почти всички си ги имат. Говорят за винетките, за да скрият, че искат да няма тол такси по Северната тангента.

10

Анонимен

преди 5 години

АКО СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА Е ФИНАНСИРАНА СЪС СРЕДСТВА ОТ РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ СЛЕДВА ДА СЕ ПЛАЩА ВИНЕТКА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА АВТОМОБИЛИ ПО НЕЯ. АКО ФИНАНСИРАНЕТО Е СЪС СРЕДСТВА НА ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ НА СОФИЯ НЕ СЛЕДВА ДА СЕ ПЛАЩА ВИНЕТКА ОТ АВТОМОБИЛИТЕ СЪС СОФИЙСКА РЕГИСТРАЦИЯ. ПРОСТО И ЯСНО, А НЕ НЯКОЙ ДА ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ ДА СЕ ПЛАЩА ИЛИ НЕ,НЕЗАВИСИМО ОТ ДЛЪЖНОСТТА ,КОЯТО ЗАЕМА КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ!ИНДУЛГЕНЦИИ ДАВА САМО ПАПАТА РИМСКИ!

9

Анонимен

преди 5 години

Вчера от АПИто, почти по едно и също време, се появиха два продукта на дефектни изделия на ДИП "Зебра" Курило! Единият лъжеше, а другия мажеше! И разбира се най-накрая се появи бащицата и с един "форхенд" реши проблема! Пита се в загадката докога тези двата продукта ще бъдат началници и не е ли време да се свържат с бившия си шеф, който май стяга раничката на път за централнию!

8

Анонимен

преди 5 години

Само глупости, нормално е като имаш кола, да и вземеш винетка, това си е към общите разходи, но не е нормално в град да е нужна винетка, от какъв зор, могат да проверяват транзитноминаващите, преди и след София.

7

Анонимен

преди 5 години

Какъв гаф бе, това си беше долнопробен цирк организиран за да може Тиквата да излезе като спасител, и балъците да викат ЕВАЛА.

6

Анонимен

преди 5 години

Ах, този Вавилон! От първия ден се затресе, а още колко остава? Караянчева, това не е земетръс! Това е управленска епилепсия!

5

Анонимен

преди 5 години

Колко милиона е прибрал някой за неработещите терминали?И защо няма наказани все още,а ни говорят глупости за бъгове,които още преди официалното пускане е трябвало да са оправени

4

Анонимен

преди 5 години

От Гроб са предимно роми.

3

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименАко българите са ОПГ-то, значи България е умряла отдавна:)))

2

Анонимен

преди 5 години

Герберастката простотия е безкрайна като Вселената.

1

V

преди 5 години

Да плащат виза софиянци .В Германия народа какви винетки плаща ??? Само питам не че се съмнявам у наще ръководители :)))