13

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефи последното изречение.. Аз също преди да изпадна в истерия проверявам врати прозорци, дори и в обществени сгради и чак когато се уверя, че всичко е затворено истерясвам ли истерясвам....

12

Уууу!

преди 5 години

Дънди трепеше крокодили,тия за един паяк опищяли орталъка...

11

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

То и нашия специален пратеник е такъв рядък екземпляр за тамошните,че дори са го вписали в тяхната хронология като уникално тАпо парче което живее под мост Харбър Бридж,печели от хедж фондовете,кара тойота от Филипините,ползва Нокия 3310 и 0скотява с всеки изминал ден ставайки финансово красив...

10

хммм

преди 5 години

напълно основателно ви стои подобна новина на първа страница във "Водещи"

9

Факт

преди 5 години

В Австралия има доста опасни за живота гадинки,ама чак пък толкоз....

8

Анонимен

преди 5 години

Амам приятел от Австралия който 4 години се възтановяваше заради ухапване от австралийски червен гръб - едвам оцеля този силен мъж. Дванайсет сантиметра около ухапаното място буквално стана дупка и правеха 3 пластични операции. Не е майтап а колко хора остават с доживотни проблеми от подобно направо не е истина.

7

Анонимен

преди 5 години

И аз изпаднах в паника,когато ме полазиха много по дребни насекоми,казват им пучи въшки.Ужас!

6

ЛОШО

преди 5 години

Трябва да арестуват тези хора убили паяка . Това е убийство на животно .Подкрепям такива акции на Полицията - днес в Италия са арестувани хора заради заклано прасе което след това е изпечено и изядено на скара .Съседи се обадили на Полицията че не може да се осквернява земята със Свинско , трябвало да заколят стар Пръч или стар Коч и тогава да варят в тенджера .

5

до 1

преди 5 години

Ти мъжкар наясно ли си колко големи паяци има в Австралия?

4

Анонимен

преди 5 години

Единственото нещо, което ме е стряскало толкова беше една стоножка сколопендра. Стряскащо е да видиш 15 санта дълго и дебело парче да ти се блещи насреща и да не мре въпреки, че колегата я налага с алуминиев профил. А на сутринта като видиш, че я няма там където уж беше умряла предния ден.

3

Гледна точка

преди 5 години

Мен от паяци и насекоми ме е много страх, но от пчели и оси не.

2

Анонимен

преди 5 години

Много смешно!

1

Анонимен

преди 5 години

"възрастния мъж имал огромен страх от паяци и просто се опитвал да убие насекомото, влязло неканено в апартамента, което пък предизвикало истерията и на детето."Егати женчовците, особено дъртия.