19

Дзъ

преди 5 години

Дъноооооо къде си бе? Копаме от 20 години ... ще излезем вече под Австралия

18

Анонимен

преди 5 години

Попаднели соц. тарикат на държавна работа. Неможете да го накарате на работа. Дори неможете да го умолните. Службата е до пенсиа. Такава е действителността в България.

17

Анонимен

преди 5 години

А стига ве,има инфлация?Баце 10 години вика дефлация.По доходи почти се изравнихме с Конго.

16

Смешник

преди 5 години

Хора трябва гражданска война ли нз да се убият няколко човека във народното събрание че да се вземат във ръце няма как да стане иначе да проумеят че не можи да работиш и да не можеш да живееш в собствената си държава. Няма и инвестиции да има във бг защото няма кой да работи . Моя начин на протест е да не си продавам труда и с това да пълня гушите на други а не своята ще се трудим зад граница . Родоотстъпник ще кажат някой но е просто инстинкт за самосъхранение.

15

До 10

преди 5 години

Кко да кажем за агенция Военно почивно дело. Кви почивки, кви пет лева.

14

Анонимен

преди 5 години

Които е на държавна работа ще му накривите капата вай много. Защото ще почне още по малко да работи . Дори може и от вкъщи да си движи работата.

13

Анонимен

преди 5 години

Ще изяде и малкото които произвеждат с градивет труд. Чиновник, администратор в банки, институции, учреждения,Общини. Нищо няма да усети. Служителите - бйрокрацията е непобедима в България. Така е от времето на соца.

12

Анонимен

преди 5 години

Пенсионирах се преди 14 години,с пенсия,СЪПОСТАВИМА,със СРЕДНАТА РАБОТНА заплата в държавата!Сега,когато пенсията ми ПО НОМИНАЛ, се е повишила със 100%,пенсията ми вече е ПАДНАЛА ПОД СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА!Ето ви един източник на "забогатяване" на СТРАНАТА,за сметка на НЕПРЕКЪСНАТОТО ОБЕДНЯВАНЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ!Това е РЕАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!!!На тази "досадна" прослойка,за политици и "млади,проспериращи и нахъсани",които не виждат своето бъдеще,като такива пенсионери,ако не и по-зле!

11

Анонимен

преди 5 години

PAK NI IZLAGAHA.

10

АМА ЩО ,БЕ ДРУГАРИ

преди 5 години

НАШИТЕ ХОРА , СА ВСЕ НА "ДЪРЖАВНА ЯСЛА" ....ИНАЧЕ , КАК ДА ОЦЕЛЕЯТ...??!!!!ЗА НАС -КОМУНИСТИТЕ ...ДЪРЖАВАТА --Е "МАЙКА ХРАНИЛНИЦА"...!ОЩЕ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ ,БЕ...!

9

Анонимен

преди 5 години

В България има над 30 държавни агенции !!! Някой да знае, че има държавна агенция "Технически операции" и какви са техните функции? Бюджетът им е 20 млн. А агенция "Военновременни запаси"? Без реални запаси има бюджет 11 млн. Цялата информация я има в сайта на Министерски съвет...

8

Анонимен

преди 5 години

Колко държавни служители са пенсионирани, но са останали на работа и вземат и пенсия и заплата ? Това е то държавната ясла. Брутално безочие !

7

1984

преди 5 години

Давайте мрънкала....мрънкайте. За вас явно е по-добре да няма увеличение на доходите, защото може разходите да ги изядат??? Какво искате? Да се върне на власт БСП, начело с г-жа Лъжлива крадла, и министър на икономиката отново да стане Румен Гечев...за да фалира отново България, долара отново да струва 3000 лв., и заплатите ни да станат 2-3 долара???????

6

az

преди 5 години

Обещаното 10 процентно увеличение... Обещано за кой? За държавните служители. С чии пари? С парите на не-државните служители.

5

V

преди 5 години

И аз съм се чудил как ще реагират парите? Тука през сметките се ограбва населението .Но това вече вреди на инвестициите .Повишаването на лихвите в САЩ няма да повлияят много на еврото .А и кво ще ги правят толкова много пари зад океана ? Да не би американските банки да се канят да стъпят в Китай ? То пак имаше разни срещи САЩ Китай

4

ЩО , БЕ №1....

преди 5 години

НАЛИ БЕШЕ ТИ ГОРДОСТ ДА СИ ....."РОБ НА ТРУДА"!!!???НАЛИ СИ ПАТРИОТ......РАБОТИ ЗА БЕЗ ПАРИ , БЕ...!НЕМА ЛИ ДА ТИ Е ДРАГО...??!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Айде ,бе ...нема да работите!ЖИВЕЙТЕ ОТ ЛИХВИТЕ!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Всеки млад знае ли,че няма ли заплата 2000 4000 чисто и нагоре на месец трябва да се емигрира за 600 лв заплати да си работят те

1

сигурно

преди 5 години

Ама още на 1 януари са свалени две кожи от робите , но имат още седем !!Да се стягат !!