21

marquise

преди 5 години

Това, че Шанахан има различно мнение от това на своите шефове и го изразява при необходимост е по-скоро положително качество, отколкото обратното. Следователно той е личност с позиция, която не се страхува за своята кариера и удобство.

20

Идеалист

преди 5 години

До ИсторикТрудно някой може да бъде сравнен с Алберт Шпеер.

19

Анонимен

преди 5 години

А можеше да назначи Шайгу,без да си играе на криеница.Във Кремъл празниците продължават

18

Историк

преди 5 години

Шанахан е нещо като Алберт Шпеер в американски вариант. Със почти неограничените ресурси на Пентагона би трябвало да удвои военното производство. Тежко и горко на враговете на САЩ.

17

Анонимен

преди 5 години

Другарката ел ка русафелка пак се изпусна в непраните си червени *** със сърп и чук...засмърдя на гнусна руска пръ дня ел ке ел ке колко ти плащат му жиците...

16

Василев

преди 5 години

САЩ е непоклатим и непоколебим стълб на Новият Световен Ред!!!САЩ коренно промениха планетата и след двете световни войни имаме вече, невероятна система на стабилност, на икономически просперитет в цял свят!Науката работи за човешкото благоденствие, а не за диктаторски режими и човешконенавистни националистични идеологии!!!САЩ това е звездата , която изгря и пази нашета планета, от селяните прости!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Мики Рочи!ЦРУ!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Руския сговнясан *** пак се е насмъркал с препарат за вана.........

14

Гледна точка

преди 5 години

Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!И ти го играеш фурнаджийска лопата! Един път Меркел била ударила американските корпорации, друг път много големи били тези същите!?

13

Анонимен

преди 5 години

Щом Маккейн е нахрачил новия, значи некомпетентността му е добре дошла за световния мир!-Къде прочете, че Маккейн го е обвинил в некомпетентност? Аз видях да го обвинява в недопломатичност само.

12

Василев

преди 5 години

Трябва да си плащате селяни прости, ползвате пазарите, пътувате по цял свят, ползвате системата за сигурност изградена от други страни!Всеки кара кола и налива петрол, стандарта ви се вдига, а се услушвате като гърмяни балкански зайци???!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Чарли Стърджис!ЦРУ!!!

11

Гледна точка

преди 5 години

Вие виждали ли сте го тоя, наивник?Тръмп прави пълен фарс!

10

V

преди 5 години

У космоса ще е следващата надпревара.В което няма лошо стига да се спазват правила .Според мен скоро ще се появят първите звездолети.Тоест самолети които ще могат да летят в ниска орбита с огромна скорост да обикалят земята и да се приземяват.А при армиите според мен частните армии ще имат бъдеще.При държавните кетапите определят правилата ,а не опита и уменията.Все пак за защита ще трябва държавни армии от ново поколение .Много по малки с основно умение бързо да си обучават хората ,а не за 5год

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБоинг сключиха договор на Петербургския икономически форум с Русия,видеото е в Тубата.

8

Анонимен

преди 5 години

Щом Маккейн е нахрачил новия, значи некомпетентността му е добре дошла за световния мир! Като сложиш индианец пред пишеща машина, можеш да си спокоен, че нищо няма да произведе.

7

Анонимен

преди 5 години

Всичко е пари.

6

Анонимен

преди 5 години

Хи хи хи! Ами да обясни тогава на пияниците що е Боинг Х 37 в и колко броя вече са в орбита :))

5

селтак

преди 5 години

А нашият министър е бил историк ,и е чел за всички големи битки в историята , а тоз бил някакъв шеф на Боинг! по логистика и операции ! Ха кажете ,че не е по добър от янкито !!

4

Гледна точка

преди 5 години

Патрик Шанахан..., е те такива ми ти работи с шопара Тръмп

3

Анонимен

преди 5 години

Ще- се- разправя, жестоко,...Със, исляма,..Във, службите,... - Като, МНО .....- И, МВР ....

2

Гледна точка

преди 5 години

Патрик Шанахан е поредният бушон, който ще изгърми не след дълго. И сега това което казва Тръмп за него:"Той ще се справи фантастично", ще придобие следният вид:"Той е най-големият неудачник!".