28

Анонимен

преди 5 години

"Гриша Ганчев стриктно и без много шум продължава да изгражда къщата..." - на новия си отбор, който няма нищо общо с ЦСКА! :)))

27

Историята на ЦСКА

преди 5 години

Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.

26

Анонимен

преди 5 години

Лефски ги няма още от 1949 година.

25

Жико

преди 5 години

На мястото на замък, строи къща.

24

Анонимен

преди 5 години

До Армеецискаш да кажеш Литекс, защото цска отдавна фалира!

23

Обективно

преди 5 години

Двата трола-и двамата платени от Киро гела(*** и ***) са измучали 3/4ти от коментарите! Ега се задавят от ефтините кренвирши!

22

Stototo

преди 5 години

Смешното е, че феновете спорят дали това ЦСКА-София е онова ЦСКА или е нещо друго, а в същото време ръководството на ЦСКА-София официално заявява пред УЕФА, че са Литекс!!!

21

свинете плачат...

преди 5 години

УЕФА доуби хибрида ЦСКА-София, като го обяви окончателно за напълно нов отбор без история...

20

Армеец

преди 5 години

Само ЦСКА!!! *** *** прости наркомански!!!!!!! Ние сме ЦСКА!!! А кои сте вие РЕШАВАМЕ НИЕ!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Kak e 4erepa plaschta li v bg samo mutrite sa ok

18

Анонимен

преди 5 години

грух грух... оранжев грух!

17

Горд припознавач

преди 5 години

Ако не стигнем Европа, ще припознаем отбора на Нотингъм Форест от 80-те за трети ЦСКА, и така ЦСКА вече ще имат 2 шампионски лиги.

16

Ловеч

преди 5 години

Този отбор се подвизава с трофейте на Литекс във всички официални документи на УЕФА. Какъв ЦСКА, какви пет рубли?

15

Истината за ЦСКА

преди 5 години

"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, постоянен синдик на истинското(фалиралото) дружество ПФК ЦСКА АД.

14

Ние сме ЛОВЕЧ

преди 5 години

Четирите свещенни букви: ТИРЕ.

13

Фалшива новина

преди 5 години

ЦСКА фалира през 2016 година. Това, за което пише тук е ЦСКА-СОФИЯ, която има история от 2 години като ЦСКА-СОФИЯ. Не знам дали историята на Литекс от Ловеч и Чавдар от Етрополе, чиито наследник сега е ЦСКА-СОФИЯ, може да се брои и за история и на ЦСКА-СОФИЯ, може би може.

12

Stototo

преди 5 години

Трябва да си много безочлив за да напишеш тази статийка!!! Навсякъде в цивилизованият свят има закони, които или спазваш или гориш!!! Само в едно тоталитарно беззаконово общество можеш да натрупаш дългове, да обявиш фалит и да дойде някой и да каже ние сме тези, ама без задълженията!!! Може и да се самонавивате, че сте умрялото ЦСКА, но докато не се платят всички дългове, барабар с лихвите, ще сте ЦСКА само до границата!!! Апропо-аз бях фен на ЦСКА!!!

11

Цска-фалшива новина

преди 5 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече няма. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

10

Анонимен

преди 5 години

Ах колко жалко е да си лЕФСКАР.

9

Калеко Алеко

преди 5 години

Коя идентичност, тази на ЦСКА-маскава от която взе дословно и името и логото - червената кремълска петолъчка ... Да не говорим че за тази СОЦ-идентичност впоследствие помогнаха и "Литекс" и "Чавдар-Етрополе" и най-вече микренския бизнесмен от по-новото време прочул се със сенчест бизнес, данъчни престъпления и организиране на престъпни групи ... !!