10

Цецо

преди 5 години

По-скоро това момче трябваше да спечели "приза" спортист на годината, а не Тайбе Юсеин. Плуването е доста по-конкурентен и светски спорт от женската борба, но времето ще покаже. Също така български представител във финали на големи форуми не е имало от край време...

9

Анонимен

преди 5 години

Браво Антъни!Продължавай в същият дух!Успехът се гради с постоянен труд и дисциплина, а не със завистливи коментари под статиите.

8

ВЪПРОС

преди 5 години

През 2018 е имало Европейско и Световно по плуване ?За пръв път чувам и за първи път виждам този човек ?Да не е любимец на Кралев и да му плаща като на Григор Димитров по 1 милион долара годишно да се разхожда по света , за сметка на Данъците ни ?

7

Анонимен

преди 5 години

До 2"Хубаво звучно българско име.........Антъни!!!" почти всички имена в българския език са изкопирани. Най-често от еврейски и гръцики. Така че какъв ти е проблема?

6

Анонимен

преди 5 години

След като не се е удавил , значи наистина е била успешна година за него. Истински плувен феномен

5

Я па я...!

преди 5 години

*** нека си плува човека. Не ни пречи.

4

Анонимен

преди 5 години

Пак са изпуснали Сиднито от Австралия (бивш Човекът Долар от Манхатън) от психодиспансера. А на плувеца честито, в плуването наистина страшно трудно се подобряват рекорди.

3

Анонимен

преди 5 години

2О18 беше от най успешните в живота ми $$$$$$ а 2О19 ще е още по успешнаПо3драви на всички клошове в БГ, и тази година няма да стигнете по далеч от панелната килия защото родения да пълзи не може да лети! Които е способен да успява в БГ кат мен, го може и в Западна Европа, и на другия край на света Ав$ тралия, доказано от личен опит, дано разберете някой ден защо сте лузари и дано тоя ден дойде 2О19 защото when you change the way you look at things, the things you look at changeПоздрав отСидни

2

Анонимен

преди 5 години

Хубаво звучно българско име.........Антъни!!!

1

Анонимен

преди 5 години

за 50 и 100 метра е още слабичък, като физика, но успеха е огромен