31

Анонимен

преди 5 години

И живее в скромна панелка като малък Тошко На мандраджиите селски мутри нискоинтелигентни болшевикошизоиди не им трееха умни и начетени тех ги навреха у панелките ДСто им казаха да си траят щото да не последват съдбата на останалите 50 000 които бяха рязстрелвани като кучета

30

Анонимен

преди 5 години

До колко градуса го докарваш глицеринче добавяш ли аз ги мешам спирачна течност течност за чистачки антифриз и одеколон двойна преварка без захар

29

Анонимен

преди 5 години

Ми варим си у мазата антифризо.

28

Кур доколенко

преди 5 години

Ми нормално с тея високи доходи остава само на уиски да го караме

27

До анонимен 21

преди 5 години

"Комунистите ни ограбиха до дъно!"Какви комунисти бе, плондир? Седерастичното правителство на Фильо бяха чада на фашистки министри. А това, че на Мавъра грозната булка е била партиен секретар още не го прави комунист! Ти жив комунист виждал ли си? Аз - да, беше висока летва, 20-ина години министър, начетен, хубав, сега си носи старите костюми и мрежа с кисело мляко и хляб. Няма кола, вила, но има голяма библиотека и в нея - 350 книги с автографи. И картини - оригинали от знаменити художници.

26

Анонимен

преди 5 години

До опетковТрябваше да започнеш писанието си така: "Под мъдрото ръководство на гениалния вожд и учител на българския народ г-н другаря Бойко Борисов и Политическа Партия ГЕРБ..." и да продължиш!

25

опетков

преди 5 години

Статистиката съвсем вярно отчита, че доходите на българина са се вдигнали двойно, а той си пие същото количество. Това за казаните не е съвсем вярно, защото и преди 10г. народът пак правеше вино и вареше ракия.

24

Анонимен

преди 5 години

това е защото сами си варим ракияИначе по пиенето сме веднага след руските смукачи

23

Анонимен

преди 5 години

На 15-то място сме, ама друг път. 80% от българските пиячи си купуват домашно вино и ракия където никъде не се отчита. Вчера си купих 10 литра домашно вино с аромат на липа 3 лева литъра...Букет от един познат магазинер и също и 1 литър ракия 3 годишна за 8 лева литъра и двете са елексир и няма място за сравнение с купешките. Щом един *** като мавруд 750 мл струва 6 лева, то това вино трябва да струва 20 лева литъра, същото е и с ракията която си купих. Слвивенска перла 30 лева , а тая 50

22

Ле, леееии..

преди 5 години

Е... как сме се изтървали до там, бе...??ЩО така сте за.. Бали, братския *** опит, бе.....??!!Я, СИ СИПЕТЕ ПО ЕДИН ШАМПОАН!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Не харчи за пиене българина защото едвам му стигат за храна и отопление. Комунистите ни ограбиха до дъно!

20

ЧОВЕК

преди 5 години

ПРИМЕР ЗА ПОРЕДНАТА НЕТОЧНА ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ. НИСКИ РАЗХОДИ - ЗАЩОТО СИ Я ПРАВИМ САМИ.

19

Анонимен

преди 5 години

цялата предходна година пиех само алкохол производство България. Предимно частни лица в различни области. казано по друг начин - води се че подпомагам директно фермерите в България като прескочим прекупвач, преработващ и тн на хранилката ;)

18

айде сега

преди 5 години

Това е така, защото в домашното производство сме ненадминати!

17

Анонимен

преди 5 години

Назад сме и в пиенето! Ми, то това не е лошо. Пиенето е болест! Алкохолизмът е болест! Пиенето убива! Пиенето означава по-малко пари за важните неща в едно семейство и повече пари за здравеопазване! Извод: ТОВА Е МНОГО ДОБРА НОВИНА! Трябва още да се намали пиенето и парите похарчени за него! Друг е въпросът, че в статистиката не влизат домашнярките.

16

TYPI STATISTIKI

преди 5 години

E NAMI SME NOMER EDNO PO BEDNST OTDE PARI ZA SCHAMPIONSKO PIENE BE A?

15

Анонимен

преди 5 години

Българина не само че пие повече от нормалното ами и в същото време ощетява проиводителите на алкохол и търговците защото си прави всичко сам и не дава пари за нищо.В провинцията и по селата хората има градини със гроздови масиви, и плодни дървета.Най много да дадат пари за захар. Като дойде есента казаните навсякъде са на 100%.

14

Анонимен

преди 5 години

Ей, че закъсняхте с този хирургически (не)точен анализ!А, можеше да влезе в Коледната реч на президента!Пропуск.

13

Бай Митьо

преди 5 години

Вече всеки си купува есенно време по 1-2 тона грозде, прави си вино и ракия. Във всяко мазе има бидон, буре, дамаджана или туба с вино и ракия.Тук никой не дава пари за алкохол, а за грозде, сливи и захар :)))))))))))))))))))))))))))

12

Фалшива новина

преди 5 години

Назад в пиенето и назад в разходи за алкохол са много различни неща.