7

Коко

преди 5 години

А тоя *** драскач, Павел Гълъбов, би ли ни обяснил, с тази неуточнена информация(име, причини, и др.), къде точно ни топли, и с какво ни одухотворява! Тия псевдописачи, от измислени сайтове, май не разбраха, че *** за зеле, не стават!

6

Анонимка

преди 5 години

До всички гнусни *** дето се подиграват - интересно ми е ако това се случи с обичания ви брат или баща, как ще реагирате, ако четете подобни на вашите коментари??? Изр*одска *** долна работа. Ама то се връща де.

5

AZ

преди 5 години

До Долу БКП-----------------------------Демек Братан Шукеров е шумкар-терорист. И болницата още носи неговото име.

4

СТАБИЛНОСТ

преди 5 години

Това е шестият труп за Новата година, без 4-мата загинали при катастрофи.

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСамо да ти напомня, че предишната жертва в Пампорово от Коледа бе активист на ДПС! Да не излезе тук някое зайче. И аз бях там по това време, пък нито сме гербесар, нито суджук. Имам си дребен частен бизнес далеч от държавни и обществени поръчки, и еврофондове. Работя и с клиенти от чужбина.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Иди в Пирогов и виж възраста на пациентите там покосени от инфаркт и инсулт. Не ги питай за начина им на живот. Крайни време е разпоредбите на Кодекса за социалното осигуряване да се спазват изцяло. Който сам си уврежда умишлено здравето да губи правото на обезщетения. Ненавиждам принципа на солидарността. Узаконена кражба наред с останилите.

1

Анонимен

преди 5 години

Човека си е плащал акциза, ако си е купувал алкохол и цигари с бандерол. Както и за купеното гориво да ходи и до тоалетната с колата. Нали това бе основния довод на искащи разрешаването на пушенето в заведенията? Познавам доста хора водещи самоубиствен начин на живот и натоварващи сействата си, познатите си и нас като данъкоплатци.