212

Анонимен

преди 5 години

Богати сме естествено - сцепихме се да пазаруваме и да пътуваме, всичко беше заето, резервирано или разпродадено. Това ли е бедност..

211

Уууу!

преди 5 години

Тези данни ако са верни това означава,че инфлацията гони над 25%.

210

Наблюдател

преди 5 години

По 258 на калпак - бабички, бебета, *** ... а хленчите че сте бедни!?

209

Анонимен

преди 5 години

Статистиката е ясна- най-бедни сме в Европа.Администрацията, министрите, депутатите, "бизнесмените", техните деца и кифли си похарчиха бонусите и ограбеното, хората от чужбина си дойдоха за празниците, цените скочиха, напазарувахме си яденето- ето ти ги 2-та милиарда.

208

Анонимен

преди 5 години

Защо когато чета статистики, не се отнасят за мен? Нито пътувах за коледа и нова година. Трапезата бе скромна, а подаръците бяха основно чорапи.

207

Вярно е

преди 5 години

Незнам дали забогатява българина, но със сигурност е по-богат от преди 5-6 години. Факт. Пичти всички които бяха зле се оправиха, а другите заминаха на работа в чужбина.

206

Да да АМА

преди 5 години

Много Ясно Че Ще Са Повече.Всичко струва Повече От Миналата година.

205

Анонимен

преди 5 години

Напълно подкрепям коментари 20 и 22!Това,за съжаление,е истинската картинка в Бг!Всичко останало е платени манипулации!

204

Анонимен

преди 5 години

Така държавата ви обича българи, ако всеки ден го правите това, само от ДДС приходите на държавата ще бъдат 2000 000 лв.*356дни = 71 милиарда доход на държавата на година .Тогава малка България ще е икономическа сила в Европа.Така че звънкайте по находчиво на роднините по чужбина да възстановят българската икономика.

203

Анонимен

преди 5 години

Българите сте червиви от пари, огледайте се, само се оплаквате.

202

Анонимен

преди 5 години

Богат се става когато имаш повече доходи , когато правиш разходи ставаш по беден.Въпреки че средния българин е обеднял с 285 лева заради нова година , държавата е забогатяла през същото време с 200 милиона от ДДС..Също така и някой търговци също са спечели доста което евентуално ще им позволи да вдигнат заплатите си на собствените им работници, но не е задължително.

201

торанага уя

преди 5 години

Най богати,що лъжете бе,михлюзи

200

Анонимен

преди 5 години

Правителството хвърли ударно над 2 млд.лева преди Нова година , на ПЕРМАНЕНТНАТА СИ КЛИЕНТЕЛА,тя съответо ги похарчи в подкрепа на ПОЛИТИЧЕСКАТА СТАТИСТИКА,а Стадото от уплашени овце,се задоволи за кой ли път,със зелето в статистическия казус,"свинско със зеле"!Бе-е-е!

199

------------

преди 5 години

Тези българи почиващи извън страната са 2-3 %от народонаселението, защото са едни и същи. А не 5 -600 000 както ги изкарва статистиката Е, няма що много сме се замогнали!

198

Анонимен

преди 5 години

До Я, СТИГА ЛЪГАЛИСтига с това зеле бе колега,измисли нещо по-оригинално!Пък и кой го интересува какво ядеш! Ако искаш и гладен стой!

197

Фалшива новина

преди 5 години

Поредната порция лъжи и манипулации.

196

Анонимен

преди 5 години

По-богати друг път! Пропускат да кажат, че повечето фирми /заводи/ изплащаха заплатите и за месец януари, или част от тях, включително през декември , за да могат хората да харчат повече. Пълен абсурд!Народът е толкова силно оглупял ,че е направо страшно. Дай ден-два да живеем като царчета, да изхарчим всичко и после пак на 0 ще взимаме пари от изи кредит и т.н.

195

Я, СТИГА ЛЪГАЛИ

преди 5 години

Народът яде зеле, някои - свинско. Според стаКмистиката обаче всички сме яли свинско със зеле. Та така и със забогатяването на българина. И какво са 2 милиарда лева похарчени за празниците? Народът е 7 милиона -някакви си 285 лева на човек -вярва ли някой на статистиката на ГЕРБ-авите? Съвсем ни взеха за мезе. И ВСИЧКО ТОВА ЗА СВИНСКИЯ ПР НА БОКО, ОНЯ ОТ БАНКЯ.

194

Анонимен

преди 5 години

Да това означава че ддс то е 200 милиона което наистина прави държавата по богата, а народа по беден с 2 милиарда

193

Анонимен

преди 5 години

По-богати..............да бе, да ...............повярвахме ви веднага!!!Някои станахте по-богати, но народа масов обеднява!!!