36

firebg

преди 5 години

Да е живо и здраво!

35

дедо Ташунко

преди 5 години

До Сата НАТО" Господине (госпожо), а какви са Щатите, моля? Не се заяждам с Вас. нищо лично.

34

Сата НАТО

преди 5 години

Сталин е бил съюзник и приятел на Хитлер, а Съветския съюз е бил напълно фашизирана държава. Руската федерация понастоящем е също фашистка държава, с агресивно-реваншистка политика.

33

Сата НАТО

преди 5 години

Степан Бандера е украински патриот. А фашисти са Сталин, Хитлер и Путин.

32

Анонимен

преди 5 години

До РАША НАШАФакелно или фекално шествие? Този път за фашагите няма да има милост! Одеса се е свила като пружина и когато тази пружина скочи, ще стане страшно! Одеса помни избитите, изгорените живи в Профсъюзния дом. Който не знае, там се говори руски, еврейски и български!

31

Мнение

преди 5 години

Бедствието си е бедствие. Преди да пишете простотии си спомнете за изгорелия 22 етажен блок в предградията на Лондон от преди няколко години. Никой не се спаси, скачаха от етажите...а сградата изгоря заради несъобразена с изискванията външна изолация, която не можаха да угасят след като се запали....

30

Някой

преди 5 години

До AM3+В Русия всичко е газифицирано, навсякъде. Логично е да стават инциденти отвреме-навреме. Като се има предвид и колко много хора ползват газ там, изглежда като да стават често инциденти. Сега си представете наш панелен блок, газифициран по държавен проект от работници, чиято квалификация е сравнима с тази на работниците по санирането. После си представете подобен инцидент на Преспите в Пловдив например (за шопите - в Люлин) и ще добиете представа какво е бедствие.Дано оздравее детенце.

29

Анонимен

преди 5 години

До РАША НАША 30Ооооо..я не се кахъри......те САМО ЗАСЕГА не виждат тия шествия, така както не виждаха и зараждащият се хитлеризъм в западенско!!! Но краят ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, ВЯРВАМ ТОЗИ ПЪТ РУСНАЦИТЕ ЩЕ СИ ДОВЪРШАТ НЕЩАТА!!! А колкото до краварската "поддръжка".......последно кюрдите в Сирия могат да ти кажат, КАК тия говедца НЯКОГО "ПОДДЪРЖАТ"!!!! Първоначално подстрекават, после забъркват терористични актове, после дават на терористите (пардон - "опозицията") оръжие, а после се ИЗМИТАТ!!!!!

28

РАША НАША

преди 5 години

да плювате на русия умеете а че сте слепи не се признавате че в киев мина факелно шествие по-случай рожд.ден на С.Бендера фашиста затова нищо не пишете това означава че сащ нато и ес подържат фашизма в украйна в това число и българия

27

Анонимен

преди 5 години

Я не ги мислете русначеата.Имат си водка и сельотка.Преди имаха Сталин, сега имат Володя.

26

Анонимен

преди 5 години

В Русия е така, блокове падат, не се знае колко са жертвите, а тия дето са спасени не се знае спасени ли са или не, ако са спасени пък не се знае какъв пол са...

25

Умнико)

преди 5 години

До Гледна точкаДобре, согласен съм, изглежда точно така

24

Гледна точка

преди 5 години

Къде е имало земетресение???Умнико, при взрив на газ в блок ефекта е същият като при земетресение. Срутил се самият блок, защото носещите стени не са издържали на ударната вълна. Изместен е само епицентърът и неговото въздействие. Трябва ли всичко да ви се обяснява като на бебета?

23

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаКъде е имало земетресение???

22

Ira

преди 5 години

До Гледна точкаБраво, Гледна точка, браво! Ти вече си вън от родната пещера и тракаш по клавишите, клечиш пред екрана, лееш мисли, ехидничиш. На чист български, браво дуракисимо-въшлисимо.

21

Гледна точка

преди 5 години

При земетресение се препоръчва да се застане под касата на вратата. В случая ролята на каса на вра е изиграло детското креватче.Ам за "образованият" руски алкаш всичко е под възд свръхсили, включително и на свръхсилите на тяхният вожд!Дуракчики, болшие!!

20

AM3+

преди 5 години

До Гледна точкаТупак

19

Гледна точка

преди 5 години

Слава на руснаците, браво!Руснаци турци супермени. Причината за да остане бебето живо е детското креватче, другото са ала баланици!

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Още няма ГУЛАГ. Ама струва ми се, че ще е

17

ГраматическиродГаз

преди 5 години

Което значи, че 2. е нонсенс. Защото, независимо от какво е произведен, или за какво се използва, е газ(1.). Не е твърдо тяло или течност. Според физиката.