16

Ку-Ку

преди 5 години

"Предвидено е сондата да вземе 900 снимки"Така ли е написано в оригинала? Да вземе, да открадне. Гугъл преводач, или професионална деформация на професионален капиталист?

15

Анонимен

преди 5 години

Беше планета, но после я отписаха

14

Анонимен

преди 5 години

Плутон планета ли е или не е планета???

13

Бай Конур

преди 5 години

За да излетиш в космоса и да изпаднеш в безтегловност са необходими 2-3 големи водки, не е толкова трудно.

12

Анонимен

преди 5 години

Тия измамници от НАСА не се наядоха! Всяка година американците им дават по 20 милиарда долара бюджет а накрая едно голямо нищо. Вече 40 години не са изпращали човек в космоса и самите им учени твърдят че вече не разполагат със технология с която да изкарат човек извън земната орбита.Дори до ISS вече ходят със руски ракети.В същото време оня шарлатанин Мъск твърти че до 2025г. щели да пратят човек на Марс!Направо се изумявам че толкова много хора се връзват на лъжите на тези корпорации.

11

Анонимен

преди 5 години

До 8 АнонименТе да же не са и холивуд ползвали а готови фотографии и материали от космонавти на третия райх които са кацали реално на луната и са забили там знамето на райха. Случайно попаднах на фотографии и там знамето стои изпънато а не се развява като при американците.

10

Анонимен

преди 5 години

И кък измериха тиа "на 6,4 милиарда км от Земята" ? Аесектерве стиа фалшиви истории ча ми писна

9

Тиктак

преди 5 години

Здравейте,гложди ме мисълта защо от подема с (успешното?)изпращане космонавти и изведнъж СРИВ.почваме отново .загуба 60 години.пари?.мирише

8

Анонимен

преди 5 години

А на Танос ръкавицата кога ще му вземете. А ве.. Смешноканци, управете си първо Холивуд , а после ходете след Луната... .

7

Spaceinyourface

преди 5 години

Снимките ще ги "вземат" от компютърния център за генериране на фалшиви космически изображения.Земята е плоска, питайте някой дърт брадат поп, ако не вярвате.

6

Анонимен

преди 5 години

Алоо, вие по долу, като няма какво да кажете млъкнете ве, многознайковци такива. Това да не е статия за граматика. Новината е за СОНДА, за снимки. Отидете в форум за граматика да спорите зубери такива. Хората за изпратили сонда на милиарди километри от земята. Това е важно.

5

Ужас

преди 5 години

Журналистите в този сайт дали имат някакво образование въобще? Предполага се да знаят значението на думата take, когато се отнася за снимки. Как превеждат? Това са елементарни неща за един журналист и редактор.

4

G

преди 5 години

Журналиста!! Я обясни как сателита ще ги "вземе" тези снимки и на кого ще ги предаде?Чакам с нетърпение изкуствения интелект да взема работата на драскачи като теб, със сигурност ще пише по-грамотно от теб!

3

гост

преди 5 години

Снимки не се "вземат", снимки се правят! Научете го този български език най-накрая! Некадърници! И това ми било журналисти! Copy, paste & Google translate...

2

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

най накрая ще се окаже че са снимали седалищните части на оня пле6ив *** живеещия под моста сuнди

1

Анонимен

преди 5 години

Снимките ще пристигнат в чест на Василовците! Наздраве!!