110

ДОЙЧЕ

преди 5 години

От много население файда нема.Има далавера от културни и образовани хора,милярдите гладни човечета от Африка ,Индия и Китай го доказва.т

109

Социопат

преди 5 години

Швеция е 5 пъти по голяма от гърция и с много по малко население.Не е проблем броя ,а качеството.Примерно Филипините или Нигерия като са пренаселени каква полза живеят като скот.Не щем Африканци и Индийци разберете......

108

Дарвин философ

преди 5 години

О какво като намалява?Планетата без това не може да изхранва и задоволява населението сега.И с технологиите е въжможно цели фабрики да се контролират и работят с 100 човека.Просто трябва да се спре миграцията и безконтролното множене в Африка,Индия и Китай.Капиталистите искат повече консуматори и кредитополучатели то е ясно,но е ясно и че капитализма е античовешка и анти природна система.Плътна граница по вода и суша с Африка мИндия и Китай да си се изяждат и издиват то до уравновесяване....

107

Я, па Я

преди 5 години

Обиколил съм цяла Гърция с кола и то не по магистралата. На север в бившите български земи е пустош, мислех, че ще ме изядат вълците по чукарите от Берия, през Янина до Игуменица видях всичко на всичко 2ма човека. Атина е *** връз глава но е около 2 млн. Солон около 500к. Дригите градове са значително по малки. Да се *** не могат събра 7 млн. Тяхната е като на пауна, слаба и немощна птица ама се надува и плаши без покритие.

106

Анонимен

преди 5 години

Нашите политици има още мнооого да се учат как да получават пари от ЕС.

105

Я, па Я

преди 5 години

Гърция никога не е достигала население от 10 млн. В момента са около 7 млн. преко сили. Гърция умело лъже със всякакъв род официална информация, финансии, икономика, статистика, военна сила и разбира се демография. Така прекараха и ЕС. Изкарват се 11 млн. и така получават повече места в ЕС парламента, повече субсидии и т.н. Накрая взеха заем 465 млн. и не го върнаха и ще им го плащаме и ние включително. Сами се натискаме. Ако вярвате на грък, *** и евреин сте за доктор, от ония специалните.

104

До 103

преди 5 години

Нищо не си разбрал от написаното в коментара, който критикуваш.

103

Диабло

преди 5 години

Всеки ден нови колумбовци откриват Америка, евала хлебоеди!

102

dmx

преди 5 години

Олигархиите са виновни.

101

да живее любовта

преди 5 години

Еми решението е само едно, щом и двете държави се топят се маха границата между тях и се започва с масови сватби между българи и гъркини.

100

Анонимен

преди 5 години

Пука му на някой по света дали ще оцелее Задунайската губерния.

99

Анонимен

преди 5 години

Замърсяванията и хабенето на ресурси се правят от тези,които произвеждат некачествени стоки за кратко време и не си рециклират произведеното.Те искат бързи печалби и не ги интересува,че ресурсите намалят или се замърсява природата,водата.

98

postradal pasi

преди 5 години

До Западните Балкани Само ашкеназите се размножават в геометрична прогресия и крадат българската история традиции и градят нови езици. Мразят българите и България предпочитат сърби и макета а бъдещата държава на Балканите е Босна и Херцеговина с основно население хазари(ашкенази):https://en.wikipedia.org/wiki/Yiddish

97

postradal pasi

преди 5 години

До АнонименЗа кучето се харчи повече

96

Анонимен

преди 5 години

Те се топят, но компенсират с бг роми и албанци.

95

Анонимен

преди 5 години

До Да мислим логичноСтига писа глупости,никой никого не издържа,напротив краде се от държавите и населението,затова има толкова бедност.Ти лично колко чужди хора издържаш?А ако няма хора,банките,производствата,корпорациите ще загинат без да си пласират услугите и стоката.

94

Проблемът е,

преди 5 години

че на 15-годишната, която била родила първото бебе за 2019 г.,това всъщност й е ВТОРОТО раждане!Проблемът е, че не са взети нужните мерки още след първото й раждане - завързване на тръбите е най-меката мярка, подходяща за случая.Проблемът е, че ресурсите на държавата се насочват към обгрижване и хрантутене на такива като тази 15-годишна, които през целия си живот не създават друго, освен проблеми! Вместо да се облекчи животът на разумните, отговорни момичета и да се стимулират те да раждат!

93

Анонимен

преди 5 години

Българите вече предпочитат да гледат кучета.

92

Проблемът

преди 5 години

Не това, че нашите жени раждат по едно-две деца е проблем.Проблемът е развъждането на онези, които не желаят да учат и да работят. Там трябва да се насочат драконовските мерки. Китай е дал добър пример преди повече от половин век. И там е било нещо нормално да се раждат по 10-15 деца в семейство. Но впоследствие започват да създават само по едно! Това е постигнато чрез строги административни мерки и то спрямо всички. А у нас такива мерки трябва да се вземат само по отношение на проблемните!

91

Щирлиц

преди 5 години

Дреме ми за тия.