9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Продължение: " После що има много кафяви човечета крещящи "алах акбар" Ами прави деца, бе! Кой ти пречи да правиш секс с жена ти и да имаш деца( повече от 2!)? Прави секс с жена ти и раждайте деца! Има много мръ.сни , ка.фя.ви под.чов.еци като ***,.те, арабите и турците, защото има задкулисна политика, стремяща се да няма бели народи и държави в Европа ( включително да няма и българи в България, както и България да не съществува като държава и народ)

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Продължение " Не правете секс,нямайте деца..."Църквата ЗАБРАНЯВА РАЗВРАТА, хомосексуализма, содомията, зоофилията, скотоложството, АБОРТИТЕ, ИН ВИТРОТО И СУРОГАТНОТО " майчинство", онанизмът, педофилията! Църквата благославя Брака и НОРМАЛНИТЕ СЕКСУАЛНИТЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ МЪЖА И ЖЕНАТА с ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ - РАЖДАНЕТО НА ДЕЦА И ВЪЗПИТАВАНЕТО ИМ В ХРИСТИЯНСКАТА ВЯРА И БЛАГОЧЕСТИЕ!

7

Анонимен

преди 5 години

" Не правете секс,нямайте деца... После що има много кафяви човечета крещящи "алах акбар"Глупчо, в Църквата има много светци, именно защото ТЕЗИ СВЕТЦИ са се РОДИЛИ от своите си родители- БАЩА И МАЙКА! Тези светци, които Православната Църква ги почита и прославя , имат свои РОДИТЕЛИ - БАЩА И МАЙКА! Ако Не бяха се родили, нямаше и да имаме светци! Така, че Църквата НЕ забранява секса , КОЙТО Е с ЦЕЛ РАЖДАНЕ И ВЪЗПИТАВАНЕ НА ДЕЦА В ХРИСТИЯНСКАТА ВЯРА И БЛАГОЧЕСТИЕ!

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1 ПРОДЪЛЖЕНИЕ ОТ МНЕНИЕ НОМЕР 5" Едно време са се обрязвали щото не е имало вода и не са се подмивали. "ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Прочети внимателно какво съм написал в предишният ми коментар!" Мисля,че Църквата трябва да забрани светците.Какъв пример дават? "Стига протестантски ГЛУПОСТИ! Светци имало е и в Стария Завет, светци е имало при Господ Иисус Христос, както и след това. Никой не учи, че светците са безгрешни! Но ние се поучаваме от техния добродетелен и свят живот.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1" Той ако Господ е искал да се обрязваме да ни е правил да се раждаме без кожа "Глупчо, обрязването е било в Стария Завет и няколко години след н.е. ( след Христа).Обрязването на първородниъте синове ( момчета) при Богоизбрания еврейски старозаветен народ ( от свети Авраам до Рождество Христово) е било като "знак на Завета" с Бога, а също така и ПРЕДОБРАЗ на Християнското Православно Църковно Таинство - Свето Кръщение.

4

Анонимен

преди 5 години

Истинката дата, на която Светата Православна Църква прославя свети Василий Велики и се почита Господния Празник- Обрезание Господне, е на 14 ( ЧЕТИРИНАДЕСЕТИ) ЯНУАРИ, а НЕ на 01 ( първи) януари!По стар стил все още са пости.

3

Анонимен

преди 5 години

Църквата празнува и обрезание Господне.

2

дряновица

преди 5 години

Сурва весела година! Догодина , до амина!Всяко зло да НИ забрави!Да сме живи, да сме здрави!Златен клас на нива!Червена ябълка в градина!Всяко зло да ВИ забрави! Да сте живи, да сте здрави!Догодина, до амина!

1

Анонимен

преди 5 години

Той ако Господ е искал да се обрязваме да ни е правил да се раждаме без кожа.Едно време са се обрязвали щото не е имало вода и не са се подмивали.Мисля,че църквата трябва да забрани светците.Какъв пример дават?Живейте като скотове в някоя пещера?Не правете секс,нямайте деца... После що има много кафяви човечета крещящи "алах акбар"