84

Един от Северозапада

преди 5 години

Отивай си.....*** да си гледаш внучето, *** си в испанското имение, или на острова, бъди жив и здрав. Остави тази България, стига сте я изнасилвали, с кой от където дойде и я пожелае....Ще се оправим и без тебе и Герб, колкото и да не ти се вярва.

83

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам си да не сме на 111-то място по свобода на словото.

82

Анонимен

преди 5 години

А аз си пожелавам повече българска телевизия.В днешния празничен ден по битивито има "само" 8/осем/ американски филма.Нищо друго-вижте програмата...

81

до истината

преди 5 години

Баш тъй си е, но на чий гръб бе, приятелю?

80

ЕВРОЧИНОВНИЦИТЕ

преди 5 години

ако бяха дошли сега много рискуваха да ги удари някоя плочка по челото на площада пред НДК. Там половината са напукани, а на ВИТОШКА паветата направо танцуват. Иначе ЛИЛИТО даде 11 млн за градинката пред НДК.

79

Един от Северозапада

преди 5 години

Какво да надграждаме, Баце? До сега бяхме посяците на ЕС , с паничката, и чакащи инвеститори, заради евтината работна ръка.Сигурно сега ще просим с две панички? Я кажи, Баце, каква е визията ти за развитие на страната, или още ти пищят ушите от шамара, който ти зашлеви Радев публично????

78

НА САЙТА ДНЕС

преди 5 години

пише, че събитие на годината е РЕКОРДНИЯ СКОК НА ЦЕНИТЕ. Явно ГЕРБЕРУНДИТЕ много са надграждали

77

Истината

преди 5 години

Да надгражда иска човека.... да прави ремонти на ремонтите! Не се накраде... иска му се и унучето да живее кат бял човек!

76

ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ

преди 5 години

за ББ и ЦЦ барабар с всите герберски КАУНИ към любимото място на ЦЦ - АРИЗОНА. Тая година да си заминат при работодателите

75

Василев

преди 5 години

До читателНе бе , Корнелия сигурно я е налегнала мъката по сина й, същия който го изучи в САЩ с крадените пари от крадливата приватизация и сега работи за голяма корпорация или банка!!!Агент Джована Скивоне!ЦРУ!!!

74

много добре

преди 5 години

А сега да надградим корупцията !!!

73

Анонимен

преди 5 години

До читателкьорав ли сина първа стъраница е женатаи говори съвсем разумни нещаза разлика от женндърите геррбери

72

НОВА ГОДИНА

преди 5 години

Нов късмет! Да ни се махне тоз м.изерник от главите

71

читател

преди 5 години

Направи ли ви впечатление че *** изчезна от новините?Да не са я затрили някъде поради провала й да дискредитира България по време на европредседателството?

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Ама тоя наистина ли си вярва? Голям майтап."---Що, бе? В Диспансера на "4-ти километър" всички си вярват. Без майтап! :)

69

Анонимен

преди 5 години

Бойче, санирай затворитекато ви приберем да Ви е топлогербери мръъсни

68

Стою

преди 5 години

Такова присвояване на пари и имущество , България не знае . Такова глобално падение в икономика, здравеопазване и пр. - също.Надграждане ? Не използвайте термин , чийто смисъл ви е непознат.

67

Браво Бойко

преди 5 години

Бойко ще остане в историята като Строителя на Нова България.Така както България възкръсна от пепелта при Иван Костов, така Бойко построи нова България.Естествено е демоните на Империята на Злото да злобеят.Това ясно показва че сме на прав път.Честита Новата Година на всички Българи

66

Василев

преди 5 години

Бати Бойко не говори за вас бе , селяни прости!!!???Той говори на нас , че ще ндграждаме!!!Вие няма какво да надграждате, какво може да надгражда един селянин ***, който има две мозъчни гънки и едната се активизира, когато чуе професора манипулатор социолог Иво Христов, каква велика икономика сме имали, а другата гънка се активизира ,когато трябва да сложи нещо в корема!Даже и простотия не може да надграждате, което имате в изобилие, защото тя подгражда надолу към безкрая на глупостта!ЦРУ!

65

анонимен

преди 5 години

ВРЕМЕ Е<ДА СИ ХОДИШ ТАЗИ ГОДИНА! ДЪРТ КОМУНИСТ! И ТО ЗА ВИНАГИ!