111

firebg

преди 5 години

Ужасна трагедия!

110

Анонимен

преди 5 години

Просто няколко алкохолика по-малко.От руснака и без друго нищо не е станало за 1000 години.Само пиянници и убийци.

109

Анонимен

преди 5 години

Това е малко Божие отмъщение за смърта на хилядите избити от Русия - чеченци, арменци, грузинци, украинци ...

108

Курти

преди 5 години

*** намаляват,това е добра новина,дай боже тази година едно голямо БУУМ и рашката кочинка да се изтрие от лицето на земята

107

Анонимен

преди 5 години

от както се помня,в Русия гръмне ли газ,пада поне един Блок.На гърмежите и взривовете равни нямат братушките.

106

стар пожарникар

преди 5 години

До Иван МаджаровГаза, не е подлог, че да го членуваш. Спорно е дали е в мъзки род. И речниците спорят. "ЕДНА газ"

105

Наблюдаващ

преди 5 години

За всеки роснак по-малко, по един светъл лъч в небето!

104

Загиналите

преди 5 години

вече са 5.

103

varg

преди 5 години

Бог да прости загиналите.Русия със сигурност ще се погрижи и за жертвите и за пострадалите подобаващо,бъдете сигурни в това братя българи.Това не ви е кралят слънце Бойко дето само лъже и маже.

102

Иван Маджаров

преди 5 години

До до Иван МаджаровНяма словосъчетание битова газ. Газът е само в мъжки род, а това че си неграмотно *** е друга тема. Вземи си речник! Или най-добре въже и се самоубий!

101

Анонимен

преди 5 години

Докато е зает да присъства на местопроизшествието *** ще закъснее с приготвянето на новата ракета за следващата година. Беля!

100

extremist

преди 5 години

ЦК НА БКП НА ГЕРБ, ПРЕДВОЖДАНИ ОТ ЕДНА ГРАНДИОЗНА ТИКВА, И ТАЗИ ГОДИНА ПРЕИЗПЪЛНИ ПЕТИЛЕТКАТА; В КРАЯ НА ГОДИНАТА НАПРЕДВАМЕ КЪМ НОВАТА ПЕТИЛЕТКА С КУПУВАНЕТО НА ФИ-16 ПРЕДЛАГАЙКИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ - ДА ИМА ЗА ДРУГАРИТЕ ЗАД ОКЕАНА, ПЪК ПОСЛЕ ТЕ ЩЕ ВЪРНАТ, А МОЖЕ И ДА НЯМА ЗА ДРУГАРИТЕ ЗАД ОКЕАНА, ТОГАВА ВОЖДА ЩЕ ГИ РАЗПРЕДЕЛИ ПО РАВНО

99

Анонимен

преди 5 години

До 85Изводът е, че си много просто момче. Да те видя какви ще ги джвакаш, когато ти прекарат втечнен американски шистов газ до Александруполис и от там - до нас. Бам-бадева, без пари! Хип-хип-ура! До идеологизираш газ е ужасно тъпо! Говори, ама с цифри и факти, за транспорта на газ - това е друго нещо. Иска подготовка, някакъв обем знания, мисловни способности. Трудно!

98

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 110Нашите медии мълчат, ясно! Слугините нямат право на глас. Аз гледам и руските ТВ и научавам по нещо. Гледах репортажи от Сирия. Каква обич и благодарност към Русия лъчи от очите на малки и големи! Руски момчета ходят с минотърсачи да обезвреждат мини, хиляди мине, рискувайки живота си. Снабдяват гладните с храна.Само много заблудени хора могат да вярват на факаната западна пропагнда. А тя често е некадърна и истината лъсва!

97

До 117

преди 5 години

До АнонимеНЗнаеш ли, имам чувството, че ти ще гиберясаш през идващата година. Ще ти се случи нещо, ама ти няма да пукнеш веднага, а ще се мъчиш, задавен в лаjната си, виещ от болка, опротивял на всички! Ще те чакат с нетърпение, ама ти ще се блещиш и сетните ти думи ще са "Мразя, мразя, мра...пуфф!"

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102та я пак раздуйте за великия руски газ - колко е на далавера! Никви п отоци! Внос от Румъния, САЩ и египет!Я раздуй вносът на природен газ от Румъния, САЩ и египет с друга формула ли е, по-малко ли е взривоопасен, по- евтин ли, що ли ? Може би е НЕгорящ! :))) Хайде, гостите идват. Наздраве на фоби и фили! Мир!

95

Анонимен

преди 5 години

Гадните соц блокове на работническата класа. Какъв ужас.

94

Анонимен

преди 5 години

ей затуй не искам газ и газифициране,някой пиян или самоубиец под мен ще ме прати в стратосферата ,мерси

93

АнонимеН

преди 5 години

ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ ДА ИЗМРЕ НА БКП РУСИЯ ПРЕЗ 2019-ТА ГОДИНА ЩЕ Е МНОГО МАЛКО КАТО НАКАЗАНИЕ!!!

92

с

преди 5 години

този блок падна миналата година