30

Скептик

преди 5 години

Време е да се отървем от уроците ЕС и НАТО

29

Анонимен

преди 5 години

По-близо до ЕС и НАТО и колкото може по-далече от мръсният алкохолизиран окупатор!

28

****

преди 5 години

Според мен този европейси парламент,на никого не е нужен.Всяка държава си има правителство и парламент,ЕС е създаден и замислен, да има свободна търговия,и свободно движение на хора вътре в самият съюз.А те какво направиха,направиха една уродлива система,и всекий дърпа чегата към себеси.

27

Анонимен

преди 5 години

Ще те видим сам, как ще се оправяш с Турция, или като почнат да падат американски бомби с обеднен уран над София какъв път ще си поемеш сам към истината.

26

Истината е в това

преди 5 години

Всяка държ.да поема своя си път,Че в общия казан стават бели.Всяка жаба да си знае,жабуняка

25

Анонимен

преди 5 години

България трябва да преследва с всички сили, та дори и повече своя интерес и кауза !И то не само държавния, а на всеки един българин !Държавата в повечето случаи има интереси различни от тези на гражданите си, не само в България, а всяка държава. А що се отнася до интереса на всеки българин, то в една къща не може да се угоди на интересите на всеки обитател, какво остава да се преследват интересите на всеки в една държава, това е несъстоятелно, не може да се състои.

24

Анонимен

преди 5 години

Не става въпрос за комунизъм и социализъм, става въпрос за интересите на България. Интереса на България не е ЕС, интереса на България е да бъде съюзник с Русия и с други славянски страни ако пожелаят, а такива има.

23

BG-Гражданин

преди 5 години

Брех м_ма му, намериха новите кръстоносци тръгнали да защитават Божи гроб ... Някакви другари и товарищи май се опитват да ни върнат в средновековието, само че Кръста който са понесли е добре познатата ни пречупена свастика ... !!!

22

Анонимен

преди 5 години

При соца се живееше много по-добре от днес. Никой не е живял на държавна сметка, всеки работеше и имаше отговорностти. България беше държава, а днес е васал на ЕС и САЩ.

21

Анонимен

преди 5 години

Бългаия трябва да излезе от ЕС и НАТО и да си търси други приятели. ЕС не е приятел на България, да правят каквото искат, да се развиват както си искат. Бъдещето на България е с Русия. Съюз между Сърбия - България - Русия е мощен фактор на Балканите и в Европа, никой не може да се противопостави на такъв съюз.

20

BG-Гражданин

преди 5 години

До Wind of Change ... И кой европейският вятър на промяната, този на Люпен, Орбан, нацистите наричащи себе си националисти ... Европа разделена на окопали се в себе си държави застинали във вътрешните си противоречия ... Този модел на развитие би допаднал много на едни Кремълски стратези, развяващи руските си знамена наред с жълтите жилетки, като тези във Франция ... !!!

19

Анонимен

преди 5 години

Преведено на български, антиевропейско е да не харесваш ББ, най-видния Балкански европеец.

18

IYl НАЦИ lYl

преди 5 години

Да, какво е европейското на ЕС в момента? Като европейците са подтиснати в собствения си християнски бял континент???

17

Анонимен

преди 5 години

Гледам някои се оплакват че Северозападът бил беден. Аз два пъти съм бил там. В Мездра ми откраднаха якето от колата (счупен заден прозорец), а във Видин лаптопа от хотелската стая. Оттогава там не стъпвам.Да си беден живеейки в най-големия пазар в света, с невероятните възможности и финансова подкрепа значи нещо наистина ти има. ЕС не ви е виновен пустиняци, крадливите ви навици са ви проблема...

16

ЧНГ

преди 5 години

Слава на ЕС, слава на Франция!

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащо трябва Видин да е столица? Защо не Враца???

14

Калеко Алеко

преди 5 години

Че те антиевропейските настроения в основата си са про-рушки, а по голямата част от раССия се намира в Азия ... Проблема е че никой от *** неще да си ходи в къщи, а искат да довлекат сибирската *** в Европа ... !!!

13

Любопитен

преди 5 години

Наводняването на ЕС с мигранти и то от най-опасните про-европейско ли е или анти-европейско????

12

V

преди 5 години

Света стана конкурентен и място за рекетьорите от ЕС няма .Първо удряха пенсионерите ,ама вече почнаха и другите ;)А и няма нито един политик в от европарламента у затвора ;) Това е много показателно за корупцията която е маскирана като лобизъм и ,,заплати,, Хората не са толкоз прости .А от вествал в посока изток чак до Русия всички народи изчезват ,от качественото управление на ЕС .Трябва ЕС да се съкрати .Един вид без разходи по него

11

Анонимен

преди 5 години

На изток върви Полша, и след нея Германия, и след нея другите от ЕС.ТАМ СЛЕД НЕКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СА НОВИТЕ В ЕС.