42

Хахахааааа.

преди 5 години

.... И как ше отговори.... На арабски ли?

41

Анонимен

преди 5 години

Изявленията на Лавров са за вътрешна употреба!

40

До Гошу

преди 5 години

Ба кога се промени историята вече ? Кажи къде да прочета за това xD

39

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ МОЖЕ ДА СТИСКАШ НЯКОЯ ЗАПАДАЩА ДЪРЖАВА /ИЛИ СИСТЕМА / ЗА ГУШАТА И ДА КАЗВАШ : " ГОТОВИ СМЕ ЗА ДИАЛОГ " !?!?!? ОСОБЕННО ,КОГАТО ЦРУ- ВЕЧЕ НЯМА ДОСТАТЪЧНО ЕВРЕЙСКИ- ПИЛИГРИМСКИ- СЕМИТСКИ ДОЛАРИ ЗА ВЪЗДЕСТВИЕ-ЗА ПРЕВРАТИ И "ЦВЕТНИ ... "??? КОЙ Е СОБСТВЕНИКЪТ НА ЕКВИВАЛЕНТА НА ЧОВЕШКИЯ ТРУД -ПАРИТЕ ПО СВЕТА ??? СМЪРТ НА ЧАСТНИТЕ БАНКИ И ЧНГ !!!

38

Анонимен

преди 5 години

Тази година рублата и следователно доходите на тролчетата паднаха с 20 процента. Затова ги е яд толкова

37

хора бдете!

преди 5 години

Нарязаха нашите ракети защото Русия не искала въоръжени источно европейци до своите граници. Сега разположиха в Крим ракетите че и изнудват ние да не приемаме американски.Докато се водим по акъла им един ден може БСП да победи с решаващата помощ на Руската Пидерация

36

(*_*)

преди 5 години

В интерес на Европа е да има силен съюзник срещу агресивните руснаци.Познайте защо русия се наakва от яд всеки път щом обранителни оръжия биват разпложени в Европа - защото и става все по-трудно да изнудва европейските държави.

35

Бънди

преди 5 години

Верно ли, американците спасиха Русия през ВСВ? А цяла Европа, кой я спаси? Май, май руските мужици. Не мога да разбера, САЩ, Европа могат да си защитават интересите, а Русия -не. Що тъй?

34

Гoшу

преди 5 години

Втората Световна САЩ ви спасиха гъ*а, неблагодарници, ама сега ще ядете хурката

33

Анонимен

преди 5 години

С какво ще отговориш бе Лавров? Ще пуснеш бомба върху главата на сина ти в Лондон ли? ***

32

ognyanz

преди 5 години

До ХА,ХА,ХААААААААА....: И като не си купувал рубли, какво от това. За руснаците им е все едно дали ще купиш десетина рубли или не. Те на нас газта и нефта ни го продават за долари, не за рубли.. Няма вече СИВ и нафта за осем стотинки литъра.

31

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

Аз дори , в най-червения Социализъм , не съм купувал и не знам какво е това "рубла"..ха,ха,хааааааааааааа....ТА СЕГА ЛИ..??!ВИЖ ..АКО МИ СВЪРШИ ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ ...МОЖЕ И ДА РАЗМИСЛЯ!!!!

30

РАША

преди 5 години

ДГД!

29

бг

преди 5 години

Русия е единствената причина Новия Световен Ред на Илюминатите-сатанисти да не е все още наложен. Руския мечок е все още твърде силен за западните хиени.

28

Анонимен

преди 5 години

До 27Абе как ви ги ражадат празните кратуни тези глупости не знам ? Нали Ким беше този който показа среден пръст на сащ, и им каза да го духат и няма да се съобразява с краварника.--Какъв "пръст" е показало това шишкаво момче, бе? Всичко което искаше е да намери начин "да излезе" от капана изолацията и всичко започна с поканата към Денис Родмън да гостува ... още тогава стана ясна реалният курс ... все пак ким-чо учи не къде да е, а в швейцария, т.е. брат-чет е със сигурност!

27

Анонимен

преди 5 години

До ЯстребЛогиката ти е желязна, но едно нещо забравяш. Кого ще въоръжиш в изброените от теб страни?

26

Анонимен до 26

преди 5 години

Абе как ви ги ражадат празните кратуни тези глупости не знам ? Нали Ким беше този който показа среден пръст на сащ, и им каза да го духат и няма да се съобразява с краварника.

25

Анонимен

преди 5 години

До 20РУСИЯ ОТНОВО ЗАПЛАШВА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕС МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ВЪВЕДАТ НОВИ САНКЦИИ!!!!--Отдавна заприлича на Ким, който вадеше "големите" ракети, "плашеше", за да бъде в края на краищата погален по главицата "на червеното килимче" и по този начин "признат за равен"Но бай Дончо публично му издърпа ушите пред цял свят ("хулиган си,момче'"), като неглежирано отмени чрез туитче среща, подготвяна в течение на 5 месеца, 5 часа преди срещата, докато си вземаше освежаващо душче на борда Еър Форс 1

24

Скептик

преди 5 години

Отдавна казвам че ЕК, ЕП са агентура. Децата им са в Америка и какво ще стане с България или друга Европейска държава им е все тая.

23

Членска карта №7

преди 5 години

в лада не съм спал... Пусто вино и дебело мезе, не го намира бутончетата :-)