138

Анонимен

преди 5 години

Не мисля, че точно намесата на русия в украина влоши отношенията и със запада. По скоро намесата на запада в украйна влоши отношенията им с русия.

137

Анонимен

преди 5 години

Кремъл не може да нападне Запада никога.Много е изостанала самата Русия.А и децата на кремълските сатрапи живеят само в САЩ и Европа, милионите им са там, имотите им също са там ;)Русия ще седи в блатото завинаги.

136

Това е лъжа

преди 5 години

Русия няма и не може да има някакви супер ракети!Една жалка държава, която не може да произведе един автомобил, един свестен самолет - тя не може да произведе супер ракети.Нямат високи технологии, досега ги купуваха от ЕС и САЩ.За какви ракети ни лъжат като един молив не са произвели досега ?!Руските лъжи нямат край!

135

Reptile

преди 5 години

Никой и нищо не може да се сравни с бесен руснак защитаващ Майка Русия със стар Миг29, който на форсаж и свалени ограничители е недостожим, като ускорение и маневреност. Не забравяйте, че тези хора във време на война превръщат в зверове, срещу които всеки американски и евро-гейски войник се опикава, още преди да ги е видял.Само българите сме им равни по меч със свирепата атака на Одрин и японците със своите камикадзета. Весела нова 2019 и дано не се налага на никого да воюва!

134

платена пропаганда

преди 5 години

Дори си си пише, че е "Спонсорирано съдържание"!

133

Боли ме хуя

преди 5 години

За Рушката кочинаНова година еНаздраве, Българи!

132

оляхте се

преди 5 години

Писна ми да чета за тъпите им ракетни комплекси, всеки ден. Комплекси са и в прекия и в преносния смисъл! Под новината, има друга за съборен блок. Информирайте ни за нещо интересно. Със сигурност има и положителни новини.

131

МК

преди 5 години

Не мога да разбера какво толкова ги коментирате руснаците. Със сигурност са години напред от нас. Факта, че всички ги сравнявате с американците означава, че се говори за двете най-големи сили. А сега погледнете в задния си двор и нека сравним България с .... Коя държава? Папуа Нова Гвинея? Някак не върви точно ние да осъждаме Русия с такава настървеност.

130

Анонимен

преди 5 години

Никой няма да ги напада. Мераклии няма. Но младежите като им избягат и стандартът им се скапе сами ще се опулят.

129

Володя Улянов

преди 5 години

Моля като давате информация за руските оръжия-което се случва вдеки ден, 'незнайно защо' да давате информация от кой сайт можем да си ги поръчаме и коя банка ги финансира? В крайна сметка за това се рекламира, нали?

128

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има,кой ще започне първи,и кой е по въоръжен ? Кажете ми ?

127

Анонимен

преди 5 години

Става въпрос за съвременните им самолети.Не ф15 срещу миг19/21 управлявано от полуграмотен арабин.Не знам кой колко железа е свалил,знам само,че руснаците имат парите и технологията да унищожат цялата Земя няколко пъти.Да кажем 10 пъти.Американците може би 20 пъти.Но крайният резултат ще е нещо средно между Венера и Марс.По-добре война да няма защото едва ли ще може да се живее нормално където и да е на тая Земя.

126

новини от задния вхо

преди 5 години

В надпреварата във въоръжаването, Русия инвестира във високо технологични оръжия, а САЩ инвестират във високо коруптни правителства в държавите около Русия: Литва, Латвия, Естония, Украйна, Грузия, Румъния, България - страните от санитарния кордон.

125

Анонимен

преди 5 години

Не виждам какво могат да напишат руските пилоти за Ф 15 при положение , че е свалил 108 руски железа без нито една загуба........

124

Анонимен

преди 5 години

Руските пилоти нищо не пишат за Ф15 и Ф 16. Не пишат а само се напишкват от тях.

123

смях

преди 5 години

"пишат американски пилоти на ф16,ф15,ф18 и ф117.Нито един от пилотите не се изказва презрително"...щом пишат и са живи..ха.ха добри ракети са ..ха.ха

122

Анонимен

преди 5 години

Погледнете някой форум в който пишат американски пилоти на ф16,ф15,ф18 и ф117.Нито един от пилотите не се изказва презрително за ПВО системата над Русия.Преобладаващото мнение е ,че е създавана от професионални специалисти.На никой не му се лети на бойна мисия срещу тях освен всичко останало пишат,че руските пилоти на бойни самолети са добре обучени и смели до границата на безумието.Та щом онези хора толкова ги уважават значи има за какво.А вие дори не можете да стартирате двигател на самолет.

121

Анонимен

преди 5 години

Русия е точно като гладен пройдоха пред хранителен магазин. Иска да му дадат да яде иначе ще счупи витрината с камък.

120

Анонимен

преди 5 години

До БонобоНе знам колко са напред с лекарствата ама аптеките в *** са пълни със западни лекарства а руско лекарство в западна аптека не съм видял.

119

наблюдател

преди 5 години

Оказва се че положението в Русия е плачевно.