28

бг

преди 5 години

аз съм в москва при тези градуси за които пишат тук децата си играят футбол а бебетата си спят на вънка в количките си

27

Бизнесмен

преди 5 години

Вдигам куфара и забегвам в Австралия.

26

Анонимен

преди 5 години

Ооо, чудесно! Тъкмо няма да има мухи и комари! Пък и на групите вируси ще им е трудно да оцелеят.

25

М. Празников

преди 5 години

Прогнозата е грешна за пореден път. Преди две седмици даваха да ни затрупа сняг за Нова година. Нищо подобно. В Северна България днес беше +10. Сега ще има кратко застудяване до Ивановден. На 3-ти, 4-ти януари ще паднат 1-2 см. сняг, които веднага след като се разкъса облачността ще се изпарят. След Ивановден температурите скачат нагоре (до + 10, +25 на някои места) и зимата се ориентира към приключване. Месецът ще е с положителна аномалия. Февруари ще е топъл и дъжовен. Това е от мен.

24

все ми е едно

преди 5 години

Ние българите държим на студ.Като е по-студено, хората му казват "здраво време" защото няма вируси.Аз като сложа още една жилетка и даже не включвам печката.Да му мислят руснаците дето са свикнали на газ.

23

от провинцията

преди 5 години

Браво ! Супер новина ! В софия требва да стане минус 38 градуса и да падне около 45 сантиметра снег и да го стегне, и да стане непроходимо, и да блокира сичко , и направо апокалипсис

22

почиващ работник

преди 5 години

както вика бат ицо от цеха - чакай да си го преместа в другия крачол

21

Анонимен

преди 5 години

Начи, само някой да ми е заговорил за глобално затопляне.

20

Salim

преди 5 години

Ожених се за татарка, от Новокузнецк, Южен Сибир. Ходих за първи път дотам. От октомври има трайно сняг, и е под нулата, ще стои снега до април. От края на ноември е от около -25 до -10 макс. Хората си живеят. Като е под -25 излизат забързо, иначе на -10 изкарват децата да играят навън. Калени са.

19

Анонимен

преди 5 години

Всяка година януари е най-студения месец у нас, с най-ниски температури, Голям Сечко го е наричал народа. Най-студено е през втората десетдневка от месеца, когато температурите падат наистина много.Само че, това е статистика, а не метеорология.

18

Гру

преди 5 години

Прав е слайъра-тоя народ това заслужава!Яко глад,мизерия и жесток студ! Докато освободи планетата Земя от себе си!

17

Мариела

преди 5 години

И аз мога да направя същата прогноза без да съм синоптик.

16

Док

преди 5 години

До Euroslayer29Прочети по-внимателно историята на трети-седми век за Великото преселение на народите в Европа.

15

хахаааааааа.........

преди 5 години

Не се притеснявайте най-важното е България в НАТО И ЕС!!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

зимата ще удари така както никога. северна европа ще бъде блокирана.под -20. това се говори от седмици.зимни аномалии се задават според учените.бъдете готови

13

Анонимен

преди 5 години

Сърцето на бившата ми е по-студено.

12

Анонимен

преди 5 години

До българинМи то и преди 1990 селяните щяха да се изсипят в София ама беше забранено. Уж равенство, ама не съвсем.

11

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега, лягайте да спите.Завийте се добре и си мислете само за хубави неща!

10

Видяхте ли сега?

преди 5 години

Ако НИМХ не се бунтуваше, а си гледаше спокойно работата, щеше да ви предскаже по-меко време и температурите нямаше да са под нула градуса!Затова в БАН правят нов климатоложки институт, за да произвежда по-добър климат, според както ще му нареждат големците! И ако хубавите им прогнози не се сбъдват, за това ще бъдат виновни онези, които в съответния момент не са политически приятели на България. Ако има лошо време, значи се е намесила примерно СУРА или неща друг подобно.

9

Българин

преди 5 години

До До 3"...пришълец от селата, каквито са половината "софиянци". След 1990 г. съсипахте града. Събра се цялата колоритна селяния на България и всеки плещи глупости, мяка и кудкудяка..."Софиянецо, не "пришълците" съсипаха града, а мутроидното управление в последните 30 години, което удобно не споменаваш, поради сравнително високия стандарт в т.нар. столица!Като си траеш за основните проблеми в държавата, ще приемаш хора от цяла България в квартала си и пак ше си траеш, без много да мрънкаш!