6

Анонимен

преди 5 години

Да припомня коментара си от вчерашната статия, в която се твърдеше, че нямало полезен алкохол:"Едната годината ти обясняват че е полезно, следващата година че е вредно. Свикнал съм да си пия без да обръщам внимание на "медицината". Догодина пак ще е полезно..."

5

Анонимен

преди 5 години

Вчера писаха,че нямало полезен алкохол,днес вече има хахахаххахах

4

Анонимен

преди 5 години

до 4 Той не я бави...той я унищожава. Ако я бавеше щях рано или късно да си спомня за дадена случка с детайлите, а аз с течение на годините забравям все повече и повече безвъзвратно.Иначе Наздраве, един път се живее! Дали ще живея 10 години повече без алкохол или 10 години по-малко... направо ще прокопсам с 10 години повече!

3

Не забравяйте

преди 5 години

НЯМА безопасна доза алкохол.

2

Анонимен

преди 5 години

По-голяма отврат от греяно вино и топла бира няма на този свят. Иначе обичам греяна ракия.Виното ми трябва да е 7-8 градуса за да ми влиза.

1

Shark

преди 5 години

Чакайте бе, допреди малко тук се мъдреше статия колко вреден е алкохолът, сега ми казвате че греяното вино носело здраве и дълголетие. И после чакайте да ви вярваме. Божеее, ела си прибери вересиите. Вие знаете ли какво публикувате изобщо, или всеки си прави там каквото знае.