21

ПроСоТо

преди 5 години

До ПроСоТои не,не се шегувам!..Човешката популация расте в геометрична прогресия...Стана ясно,че "ядрената метла" има много недостатъци..Та като нищо "владеещите света" да посегнат към друг,по-интелигентен начин за регулиране..

20

ПроСоТо

преди 5 години

любопитно е да се види далечната страна на Луната..Макар че едва ли ще има някаква голяма разлика от близката..Но да се носят семена там?!...Ако е било възможно да растат растения там /макар и в "затворена среда",каквото и да значи това /,за няколкото милиарда години до сега да са се появили..На мен ми се струва че се търси повече ефект на МУТАЦИЯ,отколкото на .."засяване на семена"..Може би сме свидетели на поставяне основите на бъдещото "супер биологично" оръжие?

19

А 2

преди 5 години

Браво, Китай !

18

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Само и единствено Китай показа на света, какво значи развитие с ускорени темпове. Щом от години повечето стоки дори в САЩ са с произход Китай, какво повече да говорим. Нека троловете плюят Китай, но фактите са си факти. Аз не съм Маоист, но очевадното няма как де се скрие. Китай превзема света. За сега икономически, за в бъдеще, не се знае. Няма Япония, САЩ, Русия, Германия. Има само една икономическа мощ в света и тя е Китай. Това е истината.

17

степан

преди 5 години

А дано

16

Анонимен

преди 5 години

Случайно попаднах на фотографий снимани от космонавти кацали на Луната по времето на третия райх. Направи ми впечатление , че немския флат стой изпънат а на американските фотографий се развява. Май някой са били на Луната а други са присвоили постижението им.

15

фантазии засега

преди 5 години

Преди 4-5 седмици купих едни клещи на немска фирма, която вече ги прави в Русия и Китай. Т. к. нямаше от руското производство взех китайските и сега се ядосвам, защото почнаха да ръждясват на места. Имаше и румънски за 5лв отгоре..., та мисълта ми е, ако и ракетната им програма е такава-по-добре да не пращат хора, че извън Земята е опасно и трябват здрави и истински материали. Могат да плащат на западни и на руски специалисти да се научат, както се учат да строят кораби примерно..

14

Анонимен

преди 5 години

Да заминават на луната,че нещо много се размножиха на земята.

13

Анонимен

преди 5 години

То Сиднито от Австралия може и с отворена капсула да го пратят,че като в рекламата-да му издухат пърхота.Той няма да се усети.

12

Анонимен

преди 5 години

китайските технологии са различни от западните и руските така е защото това са американските технологии, американските технологии винаги са се разработвани в Китай , но напоследък се наричат се пускат и под името китайски технологии за което американците не гледат много позитивно.Тръм е човека които се усети че е време технологиите им да се развиват в САЩ а не в Китай че американците останаха без специалисти.

11

А бе

преди 5 години

Македонците-кога?Мали имат претенции и за тая територия...

10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Скоро Австралия ще изпрати спътник с капсула наречена в чест на нашия клош живеещ под моста Харбър Бридж ,,Сидни Аав$тралия-1,,да ни праща селфита оттам в днес Бг

9

Щерю

преди 5 години

Китайците изхвърлили четвъртото си чене чак на Луната...

8

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Целта на...експедицията е да се...изпробват двамата непалски шерпи,които са в товарния отсек,да...дишат без въздух.Ако успеят,до десетина години на Луната ще се появи първия милионен Лунен китайски град.Защо от...обратната страна;да не им завидят американците и руснаците и да не могат да...преброят колонията от новите...лунни жители.

7

Анонимен

преди 5 години

браво на руснаците !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Целта на експедициите е откриване на рядкоземни скъпи химически елементи,необходими за промишлеността и нови технологии.

5

Анонимен

преди 5 години

Китай ще култивира на Луната плантации с орис, овес, и т.н. Ще произвеждат и стомана.

4

до 3

преди 5 години

Така е но има един сериозен проблем ,връщането засега нещата се еднопосочни към луната.

3

Анонимен

преди 5 години

На луната има лед, т.е. суровина за вода и кислород. Ако има и източник на храна, ще може да се преживява в кораб на повърхността. А това ще е добро начало за изграждане на база там с постоянно присъствие на хора, както е сега МКС.

2

Анонимен

преди 5 години

А арпаджик за лук изпратиха личе Ердоган няма суровината за лучена яхния с овча лой?