15

Анонимен

преди 5 години

Английски пазар за 352 милиарда годишно не се изпуска лесно а също така би било адски неуместно да се получи - всеки знае кой ще е най много потърпевш в случая ЕС. Не са балами ингилизите, знаят си цената и стик ту йор гънс!

14

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаНе Ротшилд и Сорос, а Ротшилд и Рокафелър, брат...Сорос е просто метреса и на двата клана, които иначе може и да са противници, но в целта да унищожат християнството и бялия, хетеросексуален свят са абсолютно единни...Сорос е просто по мокрите поръчки, нищо повече - финансовата страна на метежи, ултралиберастия, ЛГБТ, ислямизъм, НПО-та, джендъризъм, масова миграция на *** и още по-*** към уредена Европа, САЩ, Канада, АвстралияТе тва

13

Uk

преди 5 години

Ирландия да се обедени със Северна, Шотландия да се отдели от бабката и Уелс да им набие шута. Уелс са най-прецакани, нямат символ в знамето на UK..

12

Анонимен

преди 5 години

Вие се мотахте две години в политически игри, сега се сетили. Трябваше да й приемат предложението и след 2-3 години Северна Ирландия да се обединява с другата и да не е в Обединеното Кралство. Всичко друго ще води до по-големи сривове.

11

Анонимен

преди 5 години

До Роб на влаЗтаКандидатствайте наново и си чакайте ...--роба, що си мислиш , че изобщо ще им хрумне да кандидатстват ?

10

Анонимен

преди 5 години

Бабето вече е наредила да се секат нови, юбилейни монети по случай излизането, което значи, че брезкит ще има, при това много твърд !

9

Роб на влаЗта

преди 5 години

Няма шанс ...Ние които чакаме в чакалнята безброй години не ви искаме в съюза...Кандидатствайте наново и си чакайте ...

8

Ха-ха

преди 5 години

Ще стане каквото са решили ев.реите от лондонското сити,които са собственици на държавата!Обаче явно и те имат някакви разногласия,щом въпросът не е приключен.Това че и ев.реите могат да имат вътрешни борби,не бива да ни изненадва!Чутовният сблъсък Клинтън-Тръмп всъщност бе война между групите на Сорос и Ротшилд.Естествено,Ротшилд е много по-силен и закономерно надделя.Обаче виждаме,че и Сорос не се предава-вече почти две години подопечните му медии лаят по Тръмп,а корумпираните чиновници хапят

7

Евроатланик

преди 5 години

Е кой ще бачка на нивата ,в калта в Англия,много ясно българи и румънци?

6

Генадий

преди 5 години

Ама защо? Нали за това brexit гласува британския народ.

5

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

4

Присмехулник

преди 5 години

преди всичко трябва да се обясни какво точно са 50%. ако ръката ви е изпъната, до рамото тя е точно 100%. но сгъната в лакътя с помощта на другата ръка и със вит юмрук в края, това са 50%.

3

и там има лъжци

преди 5 години

Като нищо ще има втори референдум те не са като нашите мошенници и искат да поправят лъжите не като тука --едни преди изборите разправяха за пенсии минимум и веднага по 300 лв и какви ли не още дългоопашати ,а като влезнаха в парламента веднага станаха патерици и си гледат келипира... т.е предпочитат да излъжат народа отколкото да подведат началника си от ГЕРБ и за по-голяма комисионна не самолети на гол тумбак ами и совалки ще купят ,па ако ще народа всичкия да се изнесе на запад...

2

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

1

Анонимен

преди 5 години

Не няма шанс. Кралицата каза Брекзит! Точка!