334

Анонимен

преди 5 години

Работодателите са 80% най-обикновениразбойници . Смятат че работниците санещо като роби . Държавата нищо неправи по въпроса . И няма как да правинещо с бойко борисоф начело . Да стечули за някаква система за квалификацияи преквалификация . Това е задължителнои разходите трябва да се поемат от държаватаи т. нар. работодатели . Вместо тава разниексперти ни говорят за внос на работниции специалисти от чужбина . Решението есамо едно - жълти жилетки и оставки .

333

Ганди

преди 5 години

Така е защото не искат да плащат. Трябват им балъци. Като започнат адекватно да плащат ще има работна ръка.

332

ina

преди 5 години

v bg se uspqva ako si muj-lizane na zadnici ako si jena- lapane na piski

331

Анонимен

преди 5 години

нито учат, нито работят

330

Анонимен

преди 5 години

До 397Де ги видя тези мултимилионно автопаркове? Чуждата кокошка, *** изглежда. Искаш шефа ти да кара по-евтина кола от тебе ли?

329

Харпунджията

преди 5 години

,,...Безработицата в България продължава да спада и през март на месечна база, достигайки 5,2%. Това е най-ниското равнище от поне декември 2008 г.,..'' това е за 2018г. според ДНЕС.БГ. И после друга новина: ,,.. У нас има резерв на пазара на труда от 500 000 работници!...'' Ако безработицата е 5.2%,а трудово незаетото население е 500 000 хиляди,излиза че работещите са 10 000 000 милиона в България. Абе я гледайте кога,и какво списувате бе алоооо ДНЕС.БГ-то.

328

Анонимен

преди 5 години

таман с чиста съвест напускам, вече има с кого да ме сменят

327

Земевладелец

преди 5 години

Няма лошо да внесат работници от Молдова, Одеса и Пакистан. В Англия има доста доктори от пакистански произход, например.

326

До 345 и до 351

преди 5 години

До 345 - ами като БВП-то ни е 60 милиарда и бизнеса ни е толкова беден от къде са тези мултимилионни автопаркове,имения, последен модел лимузина всяка година и разцепване от почивки на най-скъпите места в света с различни любовници?До 351 - не си работил във фирма... При нас в началото беше много добре. Шефа след време сам си изгони кадърните служители и на новоназначените даде ултра ниски заплати. И не иска да ги вдига. Как няма да скатаваме.. Ше скатаваме много ясно.

325

Анонимен

преди 5 години

Ликвидирането на едно производство ще излезе по-тънко, отколкото да се хрантутят бездарници.

324

RRR

преди 5 години

Има решение разбира се,нашия премиер ще издейства от еврокомисията в България официално да се върне робството.Само така ще стане не виждам тая работа със внасянето на работна ръка как ще стане освен ако не ги вкарат под строй и натоварени във влакови композиции.Колко са жалки и аз не знам как да ги наричам тия работодатели,изгониха половин България и колко семейства разделиха.

323

Анонимен

преди 5 години

Смешните бизнесмени ще ги научим да си плащат и да дават заплати

322

Дедо

преди 5 години

Всички говорят за количество хора...не, качеството е основния проблем, а за да го има някой трябва да научи другите но него кой ще научи и т.н. и т.н. и т.н. Некомпетентността цари във всички сфери!

321

Анонимен

преди 5 години

Хората отдавна са си го казали, че на мързелив и *** човек не му отива да има пари.

320

Анонимен

преди 5 години

Смешните бизнесмени ще ги научим да си плащат и да дават заплати

319

До 389 от 377

преди 5 години

Ей смешен педро тебе един пердах ще ти тегла и накрая ще те накара да ми изчистиш обувките и дами платиш и ще ти е малко това

318

Реалист

преди 5 години

До Анонимен 377:Пари не се дават, а се печелят. Ако не си разбрал това, и 600 са ти много..

317

Пак до Осман

преди 5 години

Българинът от панелките и през соца работи за заплата, стигаща му колкото да издържа самия себе си и с голям зор да може да изхрани и едно дете. за панелка се чака с години, а когато я получи, детето му е вече пораснало и пак възниква квартирен проблем, защото при погражданилия се българин обикновено живеят и старите му родители. порасналото дете няма самостоятелна стая, камо ли да създава свое семейство. И така.А селото ни по същото време не може вече да изхрани населението и внасяхме храни.

316

До Осман

преди 5 години

А бе човек, в Истанбул живеят над 20 милиона човека, доколкото знам.В България постоянно живеещите са около 5 милиона.Така че, раждаемостта е горе-долу същата. На 10 човека население се пада приблизително по едно новородено годишно.Големият удар върху демографията на България се осъществява през соца. Унищожават се малките частни земеделски стопанства, в които работната ръка е само от семейството (те са произвеждали храна колкото за две Българии и половина) и натикване на българите в панелки

315

До Виц (№30)

преди 5 години

Ти казваш: "Има 1 милион роми на възраст 18-50 години. Тях какво ще ги правим, омръзна ми да им плащам?"Аз казвам, да им спрем помощите. Тогава много от тях сами ще се изселят от България, а останалите ще започнат да работят.Други казват, да отнемем гражданството на докараните от Т.Ж. без да ни пита. Също и гражданството на потомството им. Индия ги е поканила да се връщат, има къде да отидат.Трети, по-категорични, се представят тук като специалисти по производство на перилни препарати.